Premier League

Kétgólos előnyt adott le a Leicester – VIDEÓ

Pontot szerzett a Sunderland. Premier League.
 
 

Premier League

Kétgólos előnyt adott le a Leicester – VIDEÓ

Pontot szerzett a Sunderland. Premier League.
 
 
 

Premier League

Kétgólos előnyt adott le a Leicester – VIDEÓ

Pontot szerzett a Sunderland. Premier League.

A Tottenham kora délutáni győzelme - amellyel bebiztosította 2017-18-as BL-csoportkörös szereplését - után nem az élmezőny tagjai léptek pályára a 16 órás meccseken, ám izgalmas összecsapás így is akadt bőven a Premier League 33. fordulójában.

Lassan-lassan az utolsó szalmaszálba lenne kénytelen kapaszkodni a Sunderland, ám sikertelenül teszi ezt: az északkelet-angliaiak hazai pályán most ugyan több mint 400 perc után végül gólt lőttek, de a győzelem végül elmaradt, miután a West Ham Ayew korai találata és Hazri válasza után Collins góljával ismét előnybe került a West Ham. Bár a hajrában Borini ugyan pontot mentett a hazaiaknak, ez vélhetőleg édeskevés lesz a bennmaradáshoz.

A Hull és a Swansea közül legalább az egyik vélhetőleg búcsúzik majd az idény végén a Premier League-től. A „tigrisek” ezúttal a Stoke-tól kaptak ki úgy, hogy a veterán Peter Crouch is betalált; míg a walesiek Capoue gólja után kapituláltak.

Crouch gólja - szinte hihetetlen, de fejes

A Craig Shakespeare kinevezése óta valósággal szárnyaló, a hét közben az Atléticótól csak 1-0-ra kikapó Leicester ezúttal ugyan ismét kétgólos előnyhöz jutott a PL-ben (Vardy és Huth örülhetett), de a Crystal Palace fel tudott állni, Cabaye és Benteke pontot mentett a londoniaknak.

A villámléptű Vardy

Premier League, 33. forduló, eredmények

Tottenham Hotspur - Bournemouth 4-0 (2-0) Crystal Palace - Leicester City 2-2 (0-1)
Everton - Burnley 3-1 (0-0)
Stoke City - Hull City 3-1 (1-0)
Sunderland - West Ham United 2-2 (1-1)
Watford - Swansea City 1-0 (1-0)

További program:

18.30 Southampton - Manchester City

Vasárnap játsszák:

14.30 West Bromwich Albion - Liverpool
17.00 Manchester United - Chelsea

Hétfőn játsszák:

21.00 Middlesbrough - Arsenal

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.