A Rangadó.hu szakértője

A Vasas ellen támad fel a Fradi?

Artner Tamás szerint igen, és a Videoton, illetve az Újpest is nyer ma – NB I-es előzetes.
 
 

A Rangadó.hu szakértője

A Vasas ellen támad fel a Fradi?

Artner Tamás szerint igen, és a Videoton, illetve az Újpest is nyer ma – NB I-es előzetes.
 
 
 

A Rangadó.hu szakértője

A Vasas ellen támad fel a Fradi?

Artner Tamás szerint igen, és a Videoton, illetve az Újpest is nyer ma – NB I-es előzetes.

A hétközi kör után szombaton este a 27. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. A Rangadó.hu minden hétvégét megelőzően megkérdez egy szakértőt az aktuális párosításokról. Ezúttal a Haladás és a Dunaújvárost is irányító, jelenleg a Kaposvári Rákóczit vezető Artner Tamás latolgatta az esélyeket.

Újpest FC – Gyirmót FC Győr

- Az Újpest egy nagyon jó csapat, amely remek futball játszik és dinamikusan támad, de hiányzik egy játékos, aki a játékukra feltegye a pontot gól formájában. A gyirmótiak tavasszal stabilabbak, mint az ősszel, de nekik is hiányzik egy góllövő támadó az első vonalukból. Úgy érzem, hogy kettő-nullás újpesti győzelem fog születni.

Videoton FC – Mezőkövesd Zsóry FC

- A Videoton jelenleg a játékosállományát tekintve kimagaslik a mezőnyből, a bajnoki cím legfőbb várományosa. Lazovics eltiltása és Kokó sérülése miatt sajnos két meghatározó játékosa kiesett. A Mezőkövesd nagyon jó őszt produkált, de azt lehet látni, hogy tavasszal még nem talált egymásra a csapat és az új edző. Az erőviszonyok azt mutatják számomra, hogy 3-0-ra nyer a Vidi.

Budapest Honvéd – Paksi FC

- A Honvéd a bajnokság meglepetéscsapata, nagyon jó edzővel és kiváló játékkal. A kispestieknél remekül vegyítik a fiatal és a rutinos játékosok elegyét, és örömteli számomra, hogy a volt játékosom, Eppel Márton a góljaival viszi a csapatot. Pakson észrevehető a vezetők higgadtsága és türelme, hiszen akkor is kitartottak Csertői Aurél mellett, amikor nem volt sikeres a csapat. Tavasszal már rendkívül jól menetelnek a paksiak, akik tele vannak képzett magyar futballistákkal. Úgy érzem, hogy 2-2-es döntetlennel zárul ez a mérkőzés.

Swietelsky Haladás - DVTK

- A Haladásnál rengeteg a sérült, és erőviszonyokat tekintve szerintem a szombathelyiek erőn felül teljesítenek. Be tudtak húzni olyan hazai meccseket, amelyeknek nem ők voltak az esélyesei. A Diósgyőr az új trénerrel egyszerűen megtáltosodott. A miskolciak nagyon jó felfogásban, szervezetten és dinamikusan futballoznak, de ez a meccs most 0-0 lesz.

DVSC – MTK Budapest

- Abszolút hatpontos mérkőzés. A Debrecen egyáltalán nem hasonlít régi önmagára, nem tudja azt a szintet produkálni, amit korábban hosszú éveken keresztül. Ennek elsődleges oka, hogy szinte teljesen kicserélődött a társaság. Az MTK kezd magára találni, és minden meccsen szüksége van a pontokra. A fővárosi egy masszív csapat, kifejezetten jó támadókkal. Ezen az összecsapáson olyan döntetlen fog születni, ami egyik csapatnak sem kedvez: 1-1.

Ferencvárosi TC – Vasas FC

- A Ferencváros idén teljesen elmarad a tavalyi Fraditól, valami nagyon nem sikerült ebben a szezonban. A távozó játékosokat nem tudták minőségben pótolni. A Vasas rendkívüli szezont fut, igaz a tavasza azért egy picit gyengébb, mint az ősz, de a tavalyi idényükhöz képest kimagaslót produkálnak az angyalföldiek. A szombati mérkőzésen azonban a Fradi meg fogja verni a Vasast 3-1-re.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.