Ibrahimovic: Olyan vagyok, mint Benjamin Button

 
 

Ibrahimovic: Olyan vagyok, mint Benjamin Button

 
 
 

Ibrahimovic: Olyan vagyok, mint Benjamin Button

Zlatan Ibrahimovic kezdte meg a gólgyártást a Manchester United számára a Sunderland 3-0-s idegenbeli legyőzése alkalmával. A 35 éves svéd klasszis a vasárnap délutáni bajnoki után a tőle megszokott stílusban nyilatkozott egy roppant jópofát. A Unitednek még kilenc mérkőzést kell lejátszania áprilisban, ám Zlatant ez nem zavarja, hiszen úgy érzi magát, mint az ismert filmben szereplő karakter, Benjamin Button.

- Keményen dolgozom edzéseken. Hiszek önmagamban és tudom, mire vagyok képes. Nem aggódom. Ahogy idősebb valaki, egyre tapasztaltabbá válik, sokkal intelligensebbé és nem vesztegeti az energiát olyan dolgokra, melyekre nincs szükség. Olyan vagyok, mint Benjamin Button. Öregként születtem és fiatalon halok majd meg - mondta Ibra a Sky Sports-nak.

Az Oscar- és Golden Globe-díjra is jelölt Benjamin Button különös élete című filmben a főszereplő, Brad Pitt által alakított Benjamin nyolcvanévesen született, az idő múlásával pedig egyre fiatalabb lett, és végül csecsemőként halt meg.

Ibra: olyan vagyok, mint Benjamin Button
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.