Mourinho visszacsábítja a United korábbi gólzsákját?

 
 

Mourinho visszacsábítja a United korábbi gólzsákját?

 
 
 

Mourinho visszacsábítja a United korábbi gólzsákját?

A Manchester United menedzsere, José Mourinho ritkán beszél a csapatát érintő témában feleslegesen, de nagyon jól tudja, hogy a médiának adott nyilatkozatival hogyan kavarja fel az állóvizet. A portugál menedzser a legutóbbi sajtótájékoztatóján az MU korábbi gólvágójáról, Javier Hernándezről, ismertebb nevén Chicharitóról beszélt.

- Nagyszerű, kreatív játékosaink vannak a keretünkben, akik rengeteg helyzetet tudnak kialakítani, de egyikük sem az a "gyilkos" típus, aki könyörtelen befejező a kapu előtt. Ahogy ebben a szezonban az Old Traffordon játszunk, ahogy domináljuk a meccseket, és ahogy beszorítjuk az ellenfeleket a tizenhatosára, szerintem Chicharito könnyedén szerezne 20 gólt, még akkor a kispadról szállna be 10-20 percekre - nyilatkozta Mourinho.

Ez a kijelentés azt jelentheti, hogy Mourinho visszacsábítaná a Bayer Leverkusentől a 28 éves mexikói támadót az Old Traffordra, ahol 2010 és 2015 között szerepelt, és még Sir Alex Ferguson irányítása alatt szenzációs szezonokat futott Később kölcsönben a Real Madridban is futballozott, majd Louis van Gaal nem tartott igényt a szolgálataira. Chicharito a mostani idényben 12 gólt szerzett eddig a Leverkusen színeiben.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.