A Real Madrid klasszisával erősíthet a Milan

 
 

A Real Madrid klasszisával erősíthet a Milan

 
 
 

A Real Madrid klasszisával erősíthet a Milan

Az olasz Tuttosport értesülései szerint a Real Madrid klasszis csatára, Karim Benzema az AC Milan első számú kiszemeltje a nyári átigazolási időszakban.

A piros-feketék a hírek szerint már fel is vették a kapcsolatot a királyi gárdával a francia csatár árát illetően, és nagy reményeket fűznek az üzlethez. Az átigazolás valószínűségét az is növeli, hogy a blancóknál Alvaro Morata egyre jobb formában futballozik, és esélye van átvenni Benzema helyét a Real kezdőjében. A milánói klub igazgatósági tagjai közül Marco Fassone és Massimo Mirabelli állítólag azon dolgozik, hogy ajánlatot tegyen a 29 éves támadóért, akinek szerződése 2019 nyaráig szól a Real Madridnál.

Mint ismert, a Milan irányítását a közeljövőben átveszi egy kínai konzorcium - a hírek szerint erre április 13-án vagy 14-én kerülhet sor, és az új tulajdonosok egyik első szerzeménye Benzema lehet - írja a goal.com

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.