Légióskörkép

Szalai Dárdai csapata ellen bizonyíthat

Lengyelországban Nagy Dominik Gyurcsó Ádámmal nézhet farkasszemet.
 
 

Légióskörkép

Szalai Dárdai csapata ellen bizonyíthat

Lengyelországban Nagy Dominik Gyurcsó Ádámmal nézhet farkasszemet.
 
 
 

Légióskörkép

Szalai Dárdai csapata ellen bizonyíthat

Lengyelországban Nagy Dominik Gyurcsó Ádámmal nézhet farkasszemet.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Péntek – Szalai ezúttal Dárdaiék kapuját venné be

A hétvége magyar érdekeltségű programját a kazah Kairat Almaty kezdi, Elek Ákos csapata a három forduló után listavezető Kaisar együttesét fogadja. (15.30) A délután folyamán a horvát Hajduk Split is pályára lép, Futács Márkóék a Zapresic otthonában vendégszerepelnek. (18.00)

Alig később a Simon Krisztiánt is soraiban tudó, német másodosztályban szereplő 1860 München meccsel a Düsseldorf vendégeként (18.30), majd Bese Barnabásék, azaz a francia másodosztályú Le Havre fogadja a Reims gárdáját. (20.00)

Az est zárásaként egy izgalmas párharc elé nézünk, Dárdai Pál Herthája a Szalai Ádámmal rohamozó Hoffenheim együttesét fogadja. (20.30)

Szombat – Lang Ádámnak a Marseille támadóit kell kordában tartania

A Sallói Dánielt is foglalkoztató Sporting Kansas magyar idő szerint rendkívül korán, hajnali fél 2-kor lép pályára a Toronto vendégeként, majd a reggeli órákban a Feczesin Róbertet foglalkoztató Csonnam Dragons a Pohanggal meccsel. (8.00)

Szintén a délelőtti program részeként Guzmics Richárdék, azaz a Jenpien Funde lép pályára a Kuangcsou R&F együttese ellen. (9.30) Délután a német másodosztályban szereplő Würzburg Kickers meccsel, Nagy Dániel a Bielefeld ellen bizonyíthat. (13.00)

Fél órával később Gulácsi Péterrel a kapuban próbálja meg otthon tartani a három pontot az RB Leipzig a Darmstadt ellen. (15.30) Ugyanekkor Priskin Tamás csillogtathatja meg tudását, csapata, a Slovan Bratislava a Podbrezova vendégeként lép pályára.

Szalai Attila és Szántó Tamás csapata, a Rapid Wien a St. Pölten otthonában küzdhet a győzelemért (16.00), majd a Bőle Lukácsot soraiban tudó CSM Iasi a Polit fogadja. (17.00)

Lang Ádámnak igencsak veszélyes támadókkal kell szembenéznie, ugyanis a Dijon a Marseille gárdájánál vendégeskedik. (17.00) A Litauszki Róbertet soraiban tudó Cracovia a Plock csapatához látogat (18.00), majd Varga Barnabásék (Mattersburg) a Ried együttesével mérik össze erejüket. (18.30)

Köteles Lászlóék (Waasland-Beveren) immár a belga bajnokság rájátszásában szerepelnek, elsőként a St. Truiden otthonában lépnek pályára. (20.00) Nem sokkal később Korhut Mihály bizonyíthat majd az izraeli bajnokságban, a listavezető Hapoel Beer Sheva a Maccabi Tel Aviv gárdájával meccsel. (20.10)

Csakúgy mint péntek este, szombaton is lesz egy olyan összecsapás, ahol mindkét magyar együttesben lesz magyar érdekelt. A lengyel bajnokságban a Legia a Pogon Szczecint fogadja, szerencsés esetben Nagy Dominik Gyurcsó Ádámmal nézhet farkasszemet. (20.30)

Az est zárásaként Nikolics Nemanja csapata lép pályára, a Chicago Fire a Montreal Impact együttesét fogadja. (21.00)

Vasárnap – Huszti világsztárok ellen bizonyíthat

A már megszokott metódus szerint a távol-keleten kezdődik el a játéknap, a Vadócz Krisztiánt soraiban tudó Kitchee a Hong Kong Sapling együttesénél vendégszerepel. (8.30)

Nem sokkal később Huszti Szabolcs is pályára léphet a két forduló után pont nélkül álló Csangcsun Jataj együttesében, amely ezúttal azzal a Santung Luneng csapatával meccsel, amely Papiss Cissét és Graziano Pellét is foglalkoztatja. (09.00)

A délutáni szekcióban Kádár Tamás együttese, a Dinamo Kijev látogat az Oleksandryához (13.00), majd a Stieber Zoltánt is soraiban tudó Kaiserslautern méri össze erejét a német másodosztályban a Braunschweiggel. (13.30)

A svájci élvonalban szereplő Vécsei Bálinték (Lugano) ezúttal a Luzernhez látogatnak (13.45), majd a Serie A-ban futballozó magyarjaink mutathatják meg mit is tudnak. Nagy Ádám (Bologna) a Fiorentina otthonában bizonyíthat, míg Sallai Roland és Balogh Norbert csapata, a Palermo a Cagliarit fogadja. (15.00)

A délutáni programban Forgács Dávid is szóhoz juthat olasz harmadosztályú együttesében, az Ancona a Lumezzane gárdájánál vendégszerepel. (16.30)

Egy hosszabb szünet után a katari bajnokságban is folytatódnak a küzdelmek, az ötödik helyen álló al-Garafa, mely Németh Krisztiánt is foglalkoztatja, a hatodik umm-Salallal meccsel. (17.20) Nem sokkal később a dán bajnokság rájátszása folytatódik, Kalmár Zsolt csapata, a második helyen álló Bröndby az ötödik Midtjyllandot fogadja. (18.00)

Hétfő - Komanék a Galatasaray ellen meccselnek

Egyetlen magyar érdekeltségi mérkőzés marad hétfőre, ekkor a török élvonalban szereplő Adanaspor lép pályára a Galatasaray vendégeként. A Koman Vladimirt foglalkoztató, kieső zónában található hazai alakulatra tehát nehéz párharc vár.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.