Sopronban nyert a Haladás

NB II-es riválissal találkozott a Mészöly-csapat.
 
 

Sopronban nyert a Haladás

NB II-es riválissal találkozott a Mészöly-csapat.
 
 
 

Sopronban nyert a Haladás

NB II-es riválissal találkozott a Mészöly-csapat.

Péntek délelőtt a válogatott-szünetet kihasználva az NB II-es Sopron ellen játszott edzőmeccset a Haladás.

A hatodik percben a kaputól 23 méterre, bal oldalról végezhetett el szabadrúgást a Haladás. A labda mögé Mészáros állt, jobbal tekerte be középre, a labda elsuhant mindenki között, és Gelei keze mellett is átpördült, így került a bal alsó sarokba (0-1). A nyolcadik percben Erdélyi lépett be a 16-oson belülre, Iszlai csak lerántani tudta, 11-es! A jogos büntetőt a sértett nagy erővel a kapu közepébe bombázta (1-1) – írja a haladasfc.hu.

Kiegyenlített játékot hozott az első játékrész. Kisebb lehetőségek adódtak mindkét csapat előtt, de egyik kapusnak sem kellett bravúrt bemutatnia.

A szünetben hatot cserélt Supka Attila, négyet pedig Mészöly Géza. A Hali mesterének változtatásai jöttek be: a 47. percben Winkler robogott el a jobb oldalon, precíz középre adását pedig Varga Kevin két védő között felugorva a jobb felső sarokba bólintotta (1-2). A második félidőre Mészáros lett a jobb bekk, Winkler a jobb oldali középpályás, Iszlai helyén pedig Overgoor biztosított. A 73. percben Szellák adta haza a labdát 23 méterről, amit Heinrich kapus belsővel nem tudott átvenni, átgurult a labda a lábfeje fölött, és a kapu közepébe gurult 1-3.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.