Felkészülési mérkőzés

A szünet után beindult az újpesti henger

 
 

Felkészülési mérkőzés

A szünet után beindult az újpesti henger

 
 
 

Felkészülési mérkőzés

A szünet után beindult az újpesti henger

Az NB III Közép-csoportjának negyedik helyezettjével, a Dunaújvárossal csapott össze az Újpest FC csütörtök délután. A lilák a Balajcza - Szűcs, Heris, Kálnoki-Kis, Mohl - Szankovics, Cseke - Diarra, Balogh B., Andrics - Lázok kezdő tizeneggyel futottak ki a pályára.

Az első játékrész gól nélküli döntetlennel zárult, de fordulás után már bedarálta ellenfelét a lila-fehér együttes. Több változtatást is eszközözölt a hazaiaknál Nebojsa Vignjevics vezetőedző a szünetben és a mádosik játékrész folyamán is, Windecker, Balázs B., Pávkovics, Nagy, Hazard, Gere, Hajnal, Németh K., Németh Á és Kovács is pályára lépett. A 48. percben Hazard kiugratását követően Lázok szerezte az első találatot. A hajrában még kétszer bevette az Újpest a harmadosztályú ellenfele hálóját, előbb a 80. percben Windecker a kipattanót váltotta gólra, majd a 87. percben Hazard huszonhat méteres bombája akadt be - olvasható az újpestiek hivatalos honlapján.

Újpest FC - Dunaújváros 3-0 (0-0)
Gólszerzők: Lázok (48.), Windecker (80.), Hazard (87.)

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.