Balhé a biztonságiakkal! Sztrájkol az Újpest-tábor

 
 

Balhé a biztonságiakkal! Sztrájkol az Újpest-tábor

 
 
 

Balhé a biztonságiakkal! Sztrájkol az Újpest-tábor

A jövőben nem lesz szervezett szurkolás a lelátón az Újpest mérkőzésein - derül ki a ViolaFidelity közleményéből, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

KÖZLEMÉNY!

A mai napon, a szurkolói csoportok egyhangúan úgy döntöttek, hogy a Tábor nem vállalja fel a szervezett szurkolást a lelátón. Szomorú és egyben fájó, hogy ezt a lépést kellett meghozzuk, amikor úgy indultunk neki a mai mérkőzésnek, hogy látványos és remek hangulatú lesz. Ennek a döntésnek az oka, a biztonsági szolgálattal kialakult múlt heti konfliktusok és annak következményei, amik társaink belépésének megtagadása és egyéb módokon nyilvánultak meg. Bár a mérkőzés kezdetére bejutott mindenki, a csoportok azon állásponton maradtak, hogy jelen körülmények és a meccs előtti problémák miatt, nem vezényeljük le a szurkolást, amire ráadásul egy látvánnyal is készültünk nemzeti ünnepünk kapcsán. Reméljük a fentebb említett helyzet minél előbb normális mederbe kerül és továbbra is nyugodtan tudjuk folytatni a munkákat az Újpestért, egy életen át!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.