Mourinho gyáva bőgőmasinának hívta Özilt a Real Madridnál

 
 

Mourinho gyáva bőgőmasinának hívta Özilt a Real Madridnál

 
 
 

Mourinho gyáva bőgőmasinának hívta Özilt a Real Madridnál

Az Arsenal világbajnok német középpályása, Mesut Özil egy érdekes öltözői történetet mesélt el abból az időből, amikor a Real Madridnál együtt dolgoztak a már Manchester Unitedet irányító José Mourinhóval.

- Az egyik meccs szünetében az öltözőben Mourinho rám ordított: "Azt hiszed, hogy két szép passz elég? Túl jónak tartod magad ahhoz, hogy belemenj egy párharcba? Szerinted elég, ha csak 50 százalékot nyújtasz? Tudod egyáltalán milyen megnyerni egy párharcot a pályán?" - idézte a portugál trénert Özil, aki ezek után teljesen elvesztette a fejét.

- Mondtam neki, hogy akkor menjen fel ő a pályára. Levettem a mezem és a lába elé hajítottam. Mourinho csak nevetett rajtam, és így folytatta: Ennyi? Rögtön fel is adod? Ilyen gyáva vagy. Mit akarsz csinálni? Veszel egy meleg zuhanyt és megmosod a hajad, vagy megmutatod a társaidnak, a szurkolóknak és nekem, hogy valójában mire vagy képes? Tudod mit Mesut, miért nem kezdesz el sírni? Egy bőgőmasina, egy síró baba vagy, menj zuhanyozni. Nincs rád szükségünk - emlékezett vissza a párbeszédre Özil.

- Fogtam a törölközőmet és elindulta zuhanyozni anélkül, hogy egy szót is szóltam volna Mourinhóhoz. Később elnézést kértem a csapatkapitánytól, Sergio Ramostól és a többiektől is - mesélte Mesut Özil.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.