Csütörtöki tutitár

Hol lesznek gólok, hol nem lesznek gólok...

Előbb egy izlandi bajnokit vesézünk ki, majd egy barátságos meccsnek jártunk utána...
 
 

Csütörtöki tutitár

Hol lesznek gólok, hol nem lesznek gólok...

Előbb egy izlandi bajnokit vesézünk ki, majd egy barátságos meccsnek jártunk utána...
 
 
 

Csütörtöki tutitár

Hol lesznek gólok, hol nem lesznek gólok...

Előbb egy izlandi bajnokit vesézünk ki, majd egy barátságos meccsnek jártunk utána...

Selfoss-Breidablik +2,5! 2x!

Legalább három találattal számolunk a találkozón!

Érdekes kis csörtére várható a Selfossvöllur-ban ( :) ): az újonc fogadja a rajtnál rendesen beragadt Kopavogur-i ( :) ) Breidabliket! Szívünk szerint a vendégek esélyeire hívnánk fel a figyelmet, ám abban biztosabbak vagyunk, hogy mindkét háló megzörren legalább egyszer, emellett eljutnak a felek három találatig!

Az újonc előtt le a kalappal, eddigi teljesítménye ugyanis minden elismerést megérdemel. A gárda a 6. helyen áll, 5 meccsen 7 egységet gyűjtött be az alakulat, ebből hazai környezetben négyet (1-1-1). Eddigi fellépései közül csak egyszer nem tudott gólt rúgni a brigád, hazai találati mutatója 5-5. Legutóbb a sereghajtó Grindavikkal saját közönsége előtt nem bírt a társulat, 3-3-as végeredménnyel zárult a találkozó.

A Briedablik tavaly a 6. helyen zárt, izmos középcsapatként, ám a csapat nagyon elrontotta a rajtot, 5 fellépésen 4 pontot szerezve jelenleg mindössze a 11. Az alakulat eddigi két túrája közül egyet elbukott, egyet ikszre hozott, ám még gólt nem lőtt! Egyébként sem brillírozik a támadószekció, ugyanis a gólaránya 1-6! Azért ez nem semmi, de mint tudjuk, minden rossz sorozat megszakad egyszer...

És a Briedablik azért általában le szokta zúzni a derék Selfosst! Eddig kettőből kettő az arány, és mindkét ütközetben jött a +2,5-ös opció. A vendégek nem annyira rosszak, hogy a kiesés elől meneküljenek!

Nos, akkor összességében várunk három találatot, mindkét oldalról egy-egy gólt, és érzésünk szerint nem maradnak pont nélkül a vendégek!

Görögország – Örményország 1! 2,5-nél kevesebb!

Az Eb-re készülő görög válogatott Örményországot fogadja, alig több mint egy héttel a kontinensviadal előtt.

A görög csapat már a tornára hangolás végén kell, hogy járjon, így a papíron gyengébb ellenfele ellen – szerintünk – hozzák majd a meccset. Annak ellenére, hogy a felkészülés korábbi időszaka nem sikerült túl fényesen a hellének számára: az Eb-selejtezők óta nem sikerült nyernie a csapatnak, igaz, vereséget is csak egy alkalommal, Románia ellen szenvedtek el. A négy meccsen 1-1 gólt mindig lőtt a csapat, de a védelem is beszedett legalább ugyanennyi találatot. A felkészülési időszak előtti görög csapatra azonban nem lehetett panasz, veretlenül nyerték meg a horvátokkal, Izraellel és Lettországgal megnehezített csoportjukat.

Az örmények a selejtezősorozatban egyáltalán nem számítottak favoritnak. Oroszország, Írország és Szlovákia is esélyesebb volt náluk, azonban a válogatott végig kiegyensúlyozott teljesítménnyel a harmadik helyet szerezte meg a csoportban. Szlovákia például 7-1-es összesítéssel maradt alul velük szemben. Továbbá pontot szereztek az oroszok ellen, és megszorongatták az íreket is. A felkészülési időszak alatt az örmények eddig csak kétszer léptek pályára, kikaptak Szerbiától (0-2) és megverték Kanadát (3-1).

A két válogatott legutóbbi 3 találkozóján nem sok babér termett az örményeknek: kétszer nyertek a görögök, egyszer pedig döntetlent játszott a két csapat (ez a döntetlen egyébként szintén barátságos találkozó volt, 0-0-ra végeztek a csapatok).

A görögökről nem mondható el, hogy gólparádét rendeznének a meccseiken. Azokon a találkozókon, ahol ők irányítják a játékot, az ellenfelek általában felveszik a nyugodt, viszonylag lassú stílusukat.

Egy héttel (+1 nappal) az Európa-bajnokság kezdete előtt várhatóan már a tornára hangolt formában lép pályára Görögország válogatottja, az a csapat, amely veretlenül hozta le a selejtezősorozatot. Ettől az együttestől elvárható, hogy megverjék az örményeket. Gólparádé nem lesz, 1-2 lőtt gól mellett lenullázzák a vendégeket.

Tippünk: hazai (1,7) és 2,5-nél kevesebb gól!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.