Szerdai tutitár

Gólos szerda!

A Murcia-Huesca és a Norrkoping-Avidabergs meccseken ma a gárdák eljutnak legalább három-három találatig!
 
 

Szerdai tutitár

Gólos szerda!

A Murcia-Huesca és a Norrkoping-Avidabergs meccseken ma a gárdák eljutnak legalább három-három találatig!
 
 
 

Szerdai tutitár

Gólos szerda!

A Murcia-Huesca és a Norrkoping-Avidabergs meccseken ma a gárdák eljutnak legalább három-három találatig!

Murcia-Huesca +2,5!

Két középcsapat közönségszórakoztató meccset produkál majd a spanyol második vonalban.

Három forduló van már csak hátra a Liga Adelantéből, és mi egy olyan összecsapást választottunk, amelyen a gárdák mindenféle extra teher léphetnek pályára. Mert a Murcia és a Huesca is kivívta a bennmaradást, a 15., illetve a 14. helyről várják a hajrát.

A Murcia 39 fellépésen 47 egységig jutott, a Nueva Condomina-ban Inaki Alonso csapata 7-4-8-as mérleget hozott össze. Ami a zöldek formáját illeti: Borjáék tökéletesen kiszámíthatatlanok. Hol nyernek, hol vesztenek, hol ikszelnek... És akkor a gólokról: 47-62-es a találati mutatójuk, a szezonben eddig az over/under mutatójuk 21/18. Az elmúlt négy mérkőzésükön nem spóroltak a gólokkal, mindig jött a +2,5-ös opció... A gárda felszabadultan futballozhat, hiszen magabiztosan vívta ki a bennmaradást.

A Huesca egy hellyel és egy ponttal előzi meg a házigazdát, a társulat idegenben viszonylag gyenge, 5-3-11-es sora legalább is erre enged feltételezni. A túrákon 25-37-es gólaránnyal rukkoltak elő Quique mester fiai. Ők is kiszámíthatatlanok, pontosabban a Huesca annyiban konzekvensebb ellenfelénél, hogy nem szereti a döntetleneket: március közepe óta nem osztozkodott a pontokon, vagy nyert, vagy kikapott. És ugye minden sorozat megszakad egyszer...

Csakúgy, mint a Murcia, a Huesca is többször játszott over meccset (21/18), tehát könnyen elképzelhető, hogy megint összehoznak három találatot a felek.

Az az érzésünk, hogy könnyed kis meccs lesz, amelyen esik legalább három gól. No és az ikszet abszolút nem zárjuk ki...

Norrkoping-Atvidabergs +2,5!

Nem állnak meg három gólig a csapatok a Nya Parken-ben! Mindkét háló megzörren, ezt is erőteljesen érezzük. Lássuk, hogy miért!

Immáron 11 fordulót letudtak a gárdák az Allsvenskanban, és hőseink jelenleg stabil középcsapatnak számítanak. Nagy szó ám ez, hiszen tavaly a hazaiak a bennmaradásért küzdöttek, a vendégek pedig még a második vonalban szerepeltek.

A kék-fehérek jelenleg a 8. helyen tanyáznak, 11 ütközetben 16 pontot begyűjtve. Odahaza magabiztosabban a fiúk (3-1-1), ehhez 10-8-as gólarány párosul. 11 csatájukból 7-szer esett legalább három gól, otthon 5/4 ez a mutató.

Nincsen egyébként kirobbanó formában Janne Andersson csapata, hiszen két kiránduláson is alaposan megszórták őket (Hacken 6-0, AIK 5-2). Különösen ez utóbbi volt fájó vereség, hiszen Ajdarevicék bő negyed óra után már kettővel mentek, a végén mégis -3 lett...

Bár még hátra van a bajnokság kétharmad része, talán kijelenthetjük, hogy az idén is megússza a kiesést a brigád. Főleg, ha odahaza továbbra is lelkesen gyűjti majd a pontokat. Eddigi egyetlen vereségét meglepetésre a mögötte helyezkedő Syrianskától szenvedte el (1-4).

Az Atvidabergs, mint említettük, újonc a ligában, ám eddigi teljesítménye alapján nyugodtan kijelenthetjük: a lendületüknek köszönhetően stabil középcsapat egyelőre a gárda! A 6. helyen áll 16 ponttal (5-1-5). Nagyszerűen kezdtek a kékek, hiszen első három találkozójukat behúzták. Aztán döcögni kezdett a gépezet (öt sitt zsinórban), ám a gárda visszatért a helyes útra, és a legutóbbi három ütközetében hét egységet zsebelt be.

Idegenben 1-1-3-es sort produkáltak, ehhez 7-10-es találati mutató párosul. Öt túrájuk közül csak egyszer nem voltak eredményesek (Mjallby 2-0), tehát nem ijednek meg idegenben sem Prodellék.

Ami az over/under mutatójukat illeti: 8-szor volt gólzápor, és csak 3 alkalommal maradtak 3 találat alatt...

A két gárda egymás elleni mérlege hazai fölényt mutat, és a négy, legutóbbi Norrkoping-i meccsük közül háromszor esett legalább három találat. Most is ezt várjuk! Húzzuk be a +2,5-ös opciót!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.