Helmond-Fortuna Sittard

 
 

Helmond-Fortuna Sittard

 
 
 

Helmond-Fortuna Sittard

Helmond-Fortuna Sittard 1! +2,5!

A Helmond jó formában van, a sittardiak rossz passzban vannak, ráadásul idegenben nagyon pocsékul teljesítenek. Gólos meccsen nyer a házigazda!

a Helmond elkapta a fonalat. A nyáron kinevezett Roy Hendriksen eleinte nem tudott jó eredményeket produkálni, de a klubvezetés kitartott mellette. És ez bizony remek döntésnek bizonyult! A piros-feketék augusztus végétől elkapták a fonalat, és a legutóbbi 10 fellépésükön egy 7-1-2-es sort hoztak össze. Fel is jöttek a 7. helyre, 23 egység áll a nevük mellett, a Lavans Stadionban pedig nincs könnyű dolguk az ellenfeleknek: mérlegük 4-2-1, egyetlen vereségüket még nyáron a sereghajtó Achillestől szenvedték el (1-2). A forma tehát rendben van, pénteken a Dordrechtnél nyertek magabiztosan (1-4). A keret teljes lesz, a jól bevált 4-3-3-as hadrend így biztosan nem változik.

A sittardiak önmagukhoz képest jól álltak bele a bajnokságba, sokáig a középmezőnyben tanyáztak, ám az elmúlt hetekben gödörbe került a társaság. Korábban otthon jöttek az eredmények, idegenben viszont nem ment a sárga-zöldeknek. Ám most már Sittardban is vereségek csúsztak be - összességében négy találkozón maradtak pont nélkül a kanárik. Lecsúsztak a 16. helyre - 14 egység áll a nevük mellett, három pontot ugyanis elvett tőlük a szövetség. Vendégként a legrosszabbak, egy 0-1-5-ös mutatójukhoz 3-17-es gólkülönbség társul. A keretben egy balszélső sérült, eltiltott nincsen.

A Helmond otthon erős, a Fortuna idegenben gyenge, ráadásul a forma is egyértelműen a piros-feketék mellett szól. Szerintünk a pontok otthon maradnak, tippünk így: 1-es!

FC Oss-Utrecht U21 +2.5!

Az alsóházi rangadó elmaradhatatlan kelléke lesz a gól: hárommal legalább kalkulálunk!

Az FC Oss tragikus sorozatot zárt le a múlt hétvégén az Achilles idegenbeli legyőzésével (1-2). A társaság így is mindössze a 17. pozíciót foglalja el 11 pontjával, amelyet 14 fellépésen szedett össze. A pirosak védelme tragikus, már 39 gólt kaptak, legtöbbet a mezőnyben, ugyanakkor a támadásaikban benne van a találat, hiszen már 24-et jegyeztek. Hazai környezetben eddig egyszer maradtak impotensek, a többi csatájukban viszont legalább kettőt vertek. Otthon gyengék (2-1-4), de a gólkülönbségük itt is figyelemre méltó: 18-19. Over/under statisztikájuk 11/3. A keretben egy kapus sérült, egy középpályás még sérült.

Az Utrecht második csapata még szokja a légkört - újonc a ligában. Az alsóház tagja, jelenleg a 18. 10 ponttal. Idegenben még sem sikerült nyernie a társaságnak, két remi mellett hatszor kikapott, gólkülönbsége 6-17 volt ezeken a mérkőzéseken. A gárda nincs jó passzban, bár egy hármas vereségsorozatot megszakított a hétvégén az Ajax tartalékjával játszott 2-2-vel. A középpályások és a védők közül kettőt-kettőt felvittek a nagycsapathoz, így ma ők nem léphetnek pályára.

Az Oss nagyon gólképes alakulat, elől is és hátul is - erre alapozzuk a tippünket. meggyőződésünk, hogy ma is gólparádé lesz, három találattal feltétlenül számolunk! Tippünk így: +2.5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.