Németország

„Bajnoki cím az RB Leipziggel? Nincs kizárva?”

 
 

Németország

„Bajnoki cím az RB Leipziggel? Nincs kizárva?”

 
 
 

Németország

„Bajnoki cím az RB Leipziggel? Nincs kizárva?”

Nem kis meglepetésre augusztusban az RB Leipzig mellett tette le voksát a britek nagy tehetsége, a korábban Nottingham Forestet erősítő Oliver Burke. A 19 éves játékos azóta bizonyította: jól döntött, hogy a Bundesliga második helyén tanyázó újonchoz írt alá.

– Csodálatos érzés, hogy másodikok vagyunk a Bundesligában. Nagyon jól kezdtük a szezont, és ez nagyszerű. Hogy megnyerhetjük-e a bajnokságot? Én személy szerint hiszek ebben. Természetesen ezzel a kérdéssel nem foglalkozhatunk túl sokat, sokkal fontosabb, hogy a soron következő mérkőzéseken mindenki száz százalékos teljesítményt nyújtson. Minden játékosnak az a célja, hogy érmeket nyerjen, mi is így gondolkodunk. Meg akarom nyerni a Bundesligát, ezt a célt az RB Leipziggel szeretném elérni. Minőségi játékosok alkotják az együttest, remek csapatot alkotunk, miért ne nyerhetnénk? – nyilatkozta a Skysports hasábjain a szélső.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.