Özil, Aranylabda? Ezt csúnyán benézte Wenger papa

 
 

Özil, Aranylabda? Ezt csúnyán benézte Wenger papa

 
 
 

Özil, Aranylabda? Ezt csúnyán benézte Wenger papa

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a Sunderland elleni bajnoki előtt tartott sajtótájékoztatón megragadta az alkalmat, hogy gratuláljon csapata középpályásának, Mesut Özilnek, az Aranylabda-jelöléshez. A dolog szépséghibája, hogy az ágyúsok játékosát nem jelölték a díjra.

– Elismerés ez számára és a csapatnak is. Természetesen nagyon elégedettek vagyunk Özillel, de ellene vagyok az egyéni díjaknak. Láthattuk, sokan csak magukkal foglalkoznak, s azzal, hogy megkapják az Aranylabdát, nem pedig a csapatuk sikerét tartják a szemük előtt. Hiszem, hogy a labdarúgás egy csapatsport – fejtette ki véleményét Wenger.

A francia mester sérültjeiről is beszélt, Olivier Giroud és Aaron Ramsey újból bevethető, ám Lucas Péreznek hat-nyolc hetet kell kihagynia. Santi Cazorlára, Nacho Monrealra és Theo Walcottra pedig még egy erőnléti teszt vár, amely eldönti, játszhatna-e a Sunderland ellen.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.