Szerdai tutitár

Olasz gólok

Ma két bajnokit szemeztünk ki magunknak...
 
 

Szerdai tutitár

Olasz gólok

Ma két bajnokit szemeztünk ki magunknak...
 
 
 

Szerdai tutitár

Olasz gólok

Ma két bajnokit szemeztünk ki magunknak...

Fiorentina-Crotone 1-es és +2.5!

A violák kezdenek magukhoz térni, és végre gólokat rúgnak. A gyengécske újonc megadja magát a Fiorentinának...

Igencsak furcsa szezonkezdést produkált Paulo Sousa alakulata. Egy ideig bizakodhattak a drukkerek, de aztán jött egy kisebb hullámvölgy. Egyszerűen be voltak oltva gól ellen Babacárék. A Stadio Artemio Franchi-ban például 4 meccsen 2-2-0-ás sort hoztak össze a lilák, gólkülönbségük pedig 2-0. A Rómát és a Chievót verték, de a Milannal és az Atalantával nem bírtak Ilicicék. Összességében 12 egységükkel a 11. pozíciót foglalják el. Ennél azért mindenki jobb rajtra számított Kalinicéktól. Az EL-ben menetelnek viszont a fiúk, a múlt csütörtökön a Liberecnél arattak magabizots győzelmet (1-3). Jó hír a szakmai stáb számára, hogy nincs friss sérült a keretben, így a lehető legerősebb összetételben futhatnak ki a pályára Borja Valeróék.

A Crotone tavasszal nagy meglepetésre megnyerte a Serie B küzdelemsorozatát, a klubnál igyekeztek is beerősíteni, de ez olybá tűnik, nem nagyon sikerült. Davide Nicola alakulata mindössze 1 egységet szerzett 9 mérkőzésen, idegenben mind az öt fellépését elbukták a piros-kékek, gólkülönbségük 3-11. Legutóbb végre már otthon futballozhattak Crisetigék, ám emberelőnyben sem bírtak a Napolival (1-2). A formájuk borzalmas, sorozatban ötször kapituláltak. Érdemes megjegyezni, hogy eddig csak egyszer, a Roma ellen nem voltak eredményesek Palladinóék. A keretben nincsen sérült, és eltiltás sem nehezíti a stáb munkáját.

Azt gondoljuk, hogy a Fiorentina elkapta a fonalat, és ma végre már újra gólokat szerez hazai környezetben. A Crotone gyenge, a hazai siker borítékolható, és ha még találatokkal is számolunk, az 1.7-es odds már nem hangzik rosszul a tippünkre, amely így fest: 1-es és +2.5!

Sassuolo-Roma Mindkét csapat szerez gólt: IGEN!

A támadófutballról szól a mai meccs - gólokat várunk mindkét oldalon!

A Sassuolo kitört a kiscsapat imázsból, a zöld-feketék immár az EL-ben is szerepelnek, és nem is rosszul. A bajnokságban 13 egységgel a középmezőnyben tanyáznak, A Mapei Stadionban hivatalosan 3-0-1 a mérlegük, de a Pescara ellen a szövetség vette el Eusebio Di Francesco csapatától a győzelmet. A formájuk biztató, a Milantól elszenvedett 4-3-as vereség óta legyőzték a Crotonét, ikszeltek az EL-ben Bécsben majd Bolognában is (1-1). A gárda nem tud teljes kerettel készülni a farkasok fogadására, ugyanis minden csapatrészben van hiányzó. Berardi, az alakulat gólfelelőse még minden bizonnyal kénytelen lesz kihagyni a találkozót, Defrel és Ricci között vagy Matri, vagy Lemmello lesz a center.

A Roma 19 pontjával a 2. helyen áll, lemaradása a Juve mögött mindössze két egység. A bordó-sárgák a Serie A-ban három sikert arattak zsinórban, nyertek az Inter-Napoli-Palermo hármas ellen - viszont valamennyi riválisuktól kaptak gólt. Az EL-ben elszórakozták a meccsük hajráját, így az Austria Wien ki tudott egyenlíteni (3-3). Idegenben azért nem annyira acélos a társaság, 1-1-2-es mutatóval rendelkezik. A támadósor erős, Salah és El Shaarawy között Dzeko a középcsatár. Lesznek fontos hiányzók, Bruno Peers, Vermaelen, Mario Rui, Perotti biztosan kihagyja a mai kirándulást.

Mindkét alakulat inkább az előrejátékban erős. Izgalmas, fordulatos kilencven percet várunk, no és természetesen találatokat. Innen is, onnan is...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.