Hatalmas botrány! A liftben verte meg barátnőjét az MLS-játékos - VIDEÓ

 
 

Hatalmas botrány! A liftben verte meg barátnőjét az MLS-játékos - VIDEÓ

 
 
 

Hatalmas botrány! A liftben verte meg barátnőjét az MLS-játékos - VIDEÓ

Hatalmas botrányba keveredett a MLS-ben a Portland Timbers kolumibiai játékosa, Hanyer Mosquera, miután egy liftben kegyetlenül megverte barátnőjét.

A felvonó biztonsági kamerája buktatta le a 29 éves futballistát, aki egy váratlan pillanatban ütlegelni és rugdosni kezdte kedvesét. Az atrocitást követően a rendőrség hamarosan megérkezett a helyszínre, majd letartóztatták a játékost családon belül erőszak vádjával.

A focista párja a támadás után elmondta a helyi sajtónak, hogy az összecsapás már az otthonukban kezdődött egy szóváltást követően.

- Eleinte a hajamat rángatta, majd a földre lökött és elkezdtem segítségért kiabálni, de sokan nem tudták, hogy mi történik a lakásunkban. Továbbra is vert, kinyomta a szememet, meghúzta a hajam, és megrugdosott - mondta a Mosquera kedvese.

A labdarúgónak nem ez az első esete, hogy botrányba keveredik, hiszen korábban ittasan jelent meg csapata edzésén. Akkor a klubja büntetésből ideiglenesen száműzte a keretből. A helyi média szerint még továbbra is tart a játékos ellen a vizsgálat, nagy valószínűséggel felbontják a szerződését az együttesnél - írja a blikk.hu

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.