Több mint egy tucat szurkolót vettek őrizetbe Madridban

 
 

Több mint egy tucat szurkolót vettek őrizetbe Madridban

 
 
 

Több mint egy tucat szurkolót vettek őrizetbe Madridban

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Legia Warszawa szurkolói a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzés előtt összecsaptak a rendőrökkel. Ennek következményeképp 13 szurkolót előállítottak, s a közrend megzavarása, garázdaság, hatósági személlyel szemben tanúsított ellenállás és rablás miatt csütörtökön bíróság elé állnak.

A Legia keménymagjának nem ez volt az első ilyen jellegű megmozdulása, a Borussia Dortmund elleni mérkőzés alatt sértő rigmusokat skandáltak, pirotechnikai eszközöket használtak, és megpróbáltak átjutni a németek szektorába. A lengyel alakulat ezért november 2-án zárt kapuk mögött fogadja a Real Madridot, mellékbüntetésként pedig 80 ezer eurót be kell fizetnie az európai szövetség kasszájába.

A madridi kormánymegbízott, Concepción Dancausa szerint azért nem alakult ki komolyabb probléma a városban, mert alaposan felkészültek a háromezer lengyel szurkolóra, ezért kétezer rendőrt vetettek be.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.