Licitháború indul a kegyvesztett Icardiért

 
 

Licitháború indul a kegyvesztett Icardiért

 
 
 

Licitháború indul a kegyvesztett Icardiért

Az Inter támadója mozgalmas napokon van túl, miután az önéletrajzi könyvében megsértette a milánói kék-feketék egyik legfőbb szurkolócsoportját. A Cagliari elleni 2-1-es vereséggel végződött mérkőzés után a Curva Nord tagjai a játékos útját állták, s megfenyegették. Hétfőn a klub vezetői pénzbüntetést róttak a gólvágóra a klubszabályzat megsértése miatt, azonban csapatkapitányi karszalagját megtarthatta.

A szurkolók viszont aligha nyugszanak, s könnyen lehet, hogy Icardi is jobbnak látja, hogy távozik. Érdeklődőkből nincs hiány, a Napoli mellett az Arsenal és a PSG is szeretné soraiban tudni a gólerős játékost.

A nyáron leginkább az ágyúsok vételi szándékáról lehetett hallani, a Le10 Sport viszont úgy tudja, a francia csapat vezetői mindent megtesznek Icardi szerződtetésért, ugyanis Zlatan Ibrahimovic távozásával nagy űr keletkezett a támadószekcióban. A Napoli 60 millió euróért próbálja szerződtetni a támadót, a PSG viszont kész lehet emelni a tétet.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.