Icardit megbüntette az Inter

Csapatkapitányi tisztségét azonban megtarthatta az argentin csatár.
 
 

Icardit megbüntette az Inter

Csapatkapitányi tisztségét azonban megtarthatta az argentin csatár.
 
 
 

Icardit megbüntette az Inter

Csapatkapitányi tisztségét azonban megtarthatta az argentin csatár.

Nem vette el a csapatkapitányi tisztséget Mauro Icarditól az Inter vezetősége, miután a játékos súlyos hibákat követett el. Az argentin támadó az önéletrajzi könyvében megsértette a milánói kék-feketék egyik legfőbb szurkolócsoportját, amely a hét végén, a Cagliari elleni 2-1-es vereséggel végződő bajnoki után próbálta megfenyegetni a játékost, feltartva autóját.

Hétfőn a klub vezetői leültek beszélni Icardival, majd közleményben tudatták, hogy a csatár megtarthatja a csapatkapitányi karszalagot, a klubszabályzat megsértése miatt azonban büntetésben részesül.

"Szomorú időket éltem át az utóbbi napokban az Internél. Egy családban azonban – márpedig én mindig azt tanultam, hogy az Inter elsősorban egy nagy család – mindig vannak nehézségek, félreértések. Mindez az önéletrajzi könyvem egyik oldalából eredt, amelyet valószínűleg elsietve írtam meg, nem a megfelelő hangnemben, és nagyon sajnálom, hogy ezzel megbántottam az Inter szurkolóit. Sok ember támadásként élte ezt meg, de mindig előre kell nézni, és minden erőnkkel azon lenni, hogy a dolgok visszatérjenek a normális kerékvágásba. Ezért kérek mindenkitől elnézést, és mindent elkövetek, hogy azok az oldalak kikerüljenek a könyvből, így senki sem érezheti majd magát megtámadva, elárulva vagy fenyegetve. Beszéltem ma a klub képviselőivel, akikkel túlléptünk a történteken, és csak egy célunk van. A legjobbat akarjuk az Internek, mivel ennél a klubnál nincs fontosabb. Ezért elfogadom a klub minden döntését. A jövőben óvatosabb leszek, ami szükséges a csapatban betöltött szerepem miatt. Most pedig minden eddiginél egységesebben és elszántabban készülhetünk a ránk váró feladatokra."

Icardi a hírek szerint pénzbüntetést kapott, az általa befizetett összeg egy gyerekalapítványhoz kerül.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.