Csütörtöki tutitár

Gólos EL-kaland...

Ma irány Róma és Mainz!
 
 

Csütörtöki tutitár

Gólos EL-kaland...

Ma irány Róma és Mainz!
 
 
 

Csütörtöki tutitár

Gólos EL-kaland...

Ma irány Róma és Mainz!

Roma-Austria Wien 1-es és +2.5!

A farkasok komolyan veszik az EL-t, s noha sok a hiányzójuk, így is begyűjtik a pontokat.

Az AS Roma a BL-búcsút követően az EL-ben folytathatja szereplését. Spalletti fiai az E-jelű csoportba nyertek besorolást, két játéknap után 4 egységgel vezetnek, mögöttük a további sorrend: Austria Wien (4), Plzen (2), Astra (0). Az első fordulóban ikszeltek a bordó-sárgák Csehországban, majd kivégezték a román riválisukat (4-0).

Salahék azonban nemcsak a nemzetközi porondon, hanem a Serie A-ban is jól tolják mostanság: az Inter után a Napoli elleni rangadójukat is behúzták Dzekóék. A jó sorozat folytatódhat, hiszen sem ma, sem a hétvégén nem a klasszikus értelemben vett sztárcsapattal (Palermo) ütköznek meg a fővárosiak.

A keretben rengeteg lesz a hiányzó: Rüdiger, Vermalen, Mario Rui, Bruno Peres, Nura, Perotti sérülés, Emerson és De Rossi pedig eltiltás miatt nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.

A bécsi alakulat a románoknál aratott sikert követően otthon remizett a csehekkel. A bajnokságban hullámzóan teljesít - most éppen fent van a gárda, két meccset nyert meg egymás után. A 4. helyezésére nem lehet büszke, mint ahogy a védelmére sem: sok gólt kapnak a lilák. Thorsten Fink vezetőedző épp ebben a csapatrészben kénytelen kihagyni sérülés miatt egy fontos belső védőjét - rajta kívül egy középcsatár marad ki a keretből.

Mainz-Anderlecht Mindkét fél betalál: IGEN!

A német gárdában lesznek hiányzók, de a támadójátékuk így is erős. A belgák a kontrákra építhetnek - gólváltást várunk...

A Mainz 4 egységével vezeti a C csoportot, megelőzve az Anderlechtet (4), a Sz. Etienne-t (2) és a Qabala (0) gárdáját.

A piros-fehérek az első körben ikszeltek otthon a gallokkal (1-1), majd fordulatos meccsen nyertek az azerieknél (2-3). A bajnokságban tartják a lépést az élmezőnnyel, jelenleg a 7. pozíciót foglalják el, 7 fellépésen 14-12-es gólkülönbséget produkálva. A formája biztató, az elmúlt bő egy hónapban csak egy tétmeccset veszített el Martin Schmidt brigádja. Az elmúlt hétvégén erősen tartalékos összetételben is nyerni tudott (Darmstadt 2-1). Hiányzóból most sem lesz kevés, két bekk, egy középpályás, egy szélső és két támadó sérült, eltiltottja viszont nincs a piros-fehéreknek.

A belgák az első csoportmeccsen a Qabalát intézték el könnyedén (3-1), majd értékes ikszet játszottak St. Etienne-ben (1-1). Sőt, reális esélyük volt nyerni, a franciák csak a ráadásban tudták egalizálni az eredményt. A pontvadászatban az élen állnak 10 mérkőzésen szerzett 21 pontjukkal, gólkülönbségük 19-10 - René Weiler fiai eddig csak egyszer nem találtak be a túrákon. A keretben elképesztően sok a légiós, ma sérülés miatt nem lesz bevethető két szélső támadó és egy jobbhátvéd.

Két, jó formában lévő alakulat randevúzik ma este. Azt gondoljuk, hogy a támadójáték dominál mindkét félnél, s így nem maradhat el a gólváltás. Mi erre fogadunk!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.