Újra képernyőn a leukémiával kezelt Lázár Bence

 
 

Újra képernyőn a leukémiával kezelt Lázár Bence

 
 
 

Újra képernyőn a leukémiával kezelt Lázár Bence

Mint ismert, Lázár Bence, az Újpest korábbi futballistája 23 évesen hagyta abba a profi focit komoly egészségügyi problémák miatt. Lázár ezután a Sport TV-nél a szakkommentátori szerepkörbe kóstolt bele, de egy idő után ezzel is fel kellett hagynia. A korábbi focista azonban ismét visszatért a képernyőre - derül ki a Sport TV közleményéből.

Az Újpest korábbi futballistája pályafutása kényszerű befejezése után, mintegy másfél évvel ezelőtt kezdett el szakértőként dolgozni a Sport TV-ben, elsősorban a spanyol labdarúgással kapcsolatos műsorokban. A szerkesztőség gyorsan megkedvelte vidám természete és elképesztő szakértelme miatt, ám hamarosan nagyon rossz hírt kaptunk: egy szörnyű betegség miatt Bence tartós orvosi kezelésre szorult.

Tartottuk vele a kapcsolatot, és mindig bíztunk a visszatérésében, ami végre eljött: a vasárnap esti Villarreal - Celta Vigo találkozón Bence újra megjelent a képernyőn, ráadásul az egyik legjobb barátja, Petur Andris által vezetett műsorban. Isten hozott, Bence! - áll a Sport TV közleményében.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.