Folytatódik a botrány! Az Inter-ultrák megtámadták Icardi autóját

 
 

Folytatódik a botrány! Az Inter-ultrák megtámadták Icardi autóját

 
 
 

Folytatódik a botrány! Az Inter-ultrák megtámadták Icardi autóját

Honlapunk is beszámolt az Inter csapatkapitánya, Mauro Icardi és a csapat egyik szurkolócsoportjának háborújáról.

A botrány továbbgyűrűzik: egy körülbelül negyvenfős ultracsoport megpróbálta megtámadni az argentin támadó autóját, a házánál pedig egy fenyegető transzparenst feszítettek ki.

Mint ismert, Icardi vasárnap délután büntetőt hibázott a Cagliari elleni bajnokin, az Inter pedig 2-1-es vereséget szenvedett. A felbőszült 40 szurkoló a találkozó után meg akarta támadni a csatár autóját, de egy biztonsági őr megakadályozta az atrocitást. A fanatikusokat abban senki nem gátolta meg, hogy Icardi házánál kihelyezzenek egy transzparenst, amelyen az "Itt vagyunk. Amikor az argentin haverjaid megérkeznek, akkor figyelmeztetsz, vagy gyáván rendezed ezt is?" - felirat állt.

Icardi a hírek szerint azzal fenyegetőzött, hogy szólhatna Argentínában száz kemény arcnak, akik elintézik a szurkolókat. Javier Zanetti, a klub alelnöke elmondta, eljárást indítanak a csapatkapitány ellen házon belüli viselkedése miatt, és akár megfoszthatják a kapitányi karszalagtól is.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.