A Rangadó.hu szakértője

Három gól öt perc alatt

A Paks hazai pályán 2-1-re nyert a Vasas ellen az OTP Bank Liga 28. fordulójában.
 
 

A Rangadó.hu szakértője

Három gól öt perc alatt

A Paks hazai pályán 2-1-re nyert a Vasas ellen az OTP Bank Liga 28. fordulójában.
 
 
 

A Rangadó.hu szakértője

Három gól öt perc alatt

A Paks hazai pályán 2-1-re nyert a Vasas ellen az OTP Bank Liga 28. fordulójában.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A megszokottnál bátrabban, támadóbb szellemben kezdett idegenben a Vasas, és ez a ‎25. percben némi meglepetésre góllá érett: Bradley Hudson-Odoi remek baloldali beadását Bárányos Zsolt a paksi védelmi rövidzárlatot kihasználva öt méterről a bal sarokba fejelt (0-1). Három perccel később már jött is az egyenlítés, Magasföldi középről, 23 méterről bombázott egy szabadrúgást a jobb kapufára, a kipattanóra Böde Dániel érkezett, és jobbal, 11 méterről a hálóba bikázott (1-1). Újabb két perc elteltével már a Paks vezetett: Bartha fordult le a védőjéről egy beadás után, és közelről kilőtte a jobb alsó sarkot (2-1). A 42. percben a Vasas egyenlíthetett volna, Takács Zoltán a tizenhatos bal sarkáról lőtt, a labda egy védőn megpattanva végül elkerülte a bal sarkot.

A 65. percben Bárányos baloldalról beívelt szabadrúgása keveredett a hosszú oldalon érkező Gyepes elé, a hátvéd nagy helyzetbe került, de Csernyánszki kapus végül megkaparintott a labdát. a hetvenedik percen Katona Máté fordult kapura 15 méterről, jobbal lőtt, és a felsőlécet találta el! A folytatásban is aktívan játszott a Vasas, de nem volt szerencséje, a paksiak nem adtak ki magukból sokat, de így is megőrizték egygólos előnyüket. Az angyalföldiek újabb kudarcukkal kilátástalan helyzetbe kerültek a pénteki pontlevonást követően...

A Rangadó.hu szakértője ezúttal Fiola Attila, az MVM Paks játékosa volt, akit az előző körben, a Haladás ellen kiállítottak, így most eltiltás miatt nem léphetett pályára.

– Furcsa volt, hiszen mostanában nem voltam ilyen szituációban, hogy nem léphettem pályára. Számunkra rosszul indult a meccs, hiszen a Vasas megszerezte a vezetést, de gyorsan fordítottunk, és megtartottuk az előnyünket – vélekedett a 22 éves védő. – Számítottunk rá, hogy a Vasas támadólag lép fel, hiszen ellenfelünk számára csak a győzelem volt elfogadható. A második félidőben biztosan megpróbálta a csapat az előny növelését, de a támadások nem úgy sültek el, ahogy kellett volna, nem sikerült újabb gólt lőni, ám mivel a védelem jól tartotta magát, összejött a győzelem. A múlt héten nem sikerült semmi, csúfos lett a vége, de szerencsére most sikerült kijavítani a szombathelyi botlásunkat.

Nem a mínusz két ponton múlt?!

Elkeseredetten vette tudomásul, de jogosnak tartja a Vasas kétpontos MLSZ-büntetését Várady Béla, a Rangadó.hu szakértője.

– Jogosnak tartom bármelyik csapattal szemben, hiszen a szabályok mindenkire vonatkoznak – vélekedett az egykori ezüstcipős, olimpiai ezüstérmes, gólkirály. – A Vasasnál most elhibázták, ez van, emberek vagyunk. De nem hiszem, hogy ezen a két ponton múlt. Én az egész szezont láttam, könnyű lenne erre fogni, hiszen rossz időben jött a levonás. Nekem nagyon nehéz erről beszélni, hiszen az egész életemet a Vasas jelenti, innen indultam és itt is végzem...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.