Loki: Mészáros nem örült a hosszú szünetnek

 
 

Loki: Mészáros nem örült a hosszú szünetnek

 
 
 

Loki: Mészáros nem örült a hosszú szünetnek

A magyar válogatott világbajnoki selejtezői miatt három hétig szünetelt az NB I. A DVSC rutinos hátvédje, Mészáros Norbert a debreceni klub honlapjának beszélt a Diósgyőr elleni mérkőzés óta eltelt időről.

- Egy nagyon jó találkozón vagyunk túl, hisz a legutóbbi bajnokinkon idegenben, teljesen megérdemelten győztük le a Diósgyőrt – kezdte Mészáros Norbert. - Ebből a szempontból nem jött jól számunkra a háromhetes szünet, de amúgy sem, hisz egy labdarúgónak az a legfontosabb, hogy meccseket játsszon. Bizonyos szempontból azonban hasznos felkészülésen vagyunk túl, amelyen leginkább a taktikai elemek gyakorlására helyeztük a hangsúlyt. Bízom benne, hogy az elmúlt hetekben még jobban összeszoktunk, és folytatni tudjuk a jó formánkat a hétvégén, a Paks otthonában. A tolnaiakkal mindig nagyon nehéz mérkőzéseket vívunk, de természetesen azért utazunk hozzájuk, hogy elhozzuk a három pontot.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.