Megvan a Hull City menedzsere

 
 

Megvan a Hull City menedzsere

 
 
 

Megvan a Hull City menedzsere

Az eddig ideiglenes edzőként tevékenykedő Mike Phelan marad végleg a Hull City menedzsere, miután jól teljesített a csapat élén. Steve Bruce még júliusban lemondott, de csak most lett végleges helyettese a Tigriseknél. A klub két győzelemmel kezdte a Premier League új idényét, autána azonban csak egy pontot szerzett öt fordulót követően, jelenleg a 15. helyen áll Mike Phela vezérletével.

- Már érett egy ideje ez a döntés, örülök, hogy végre hivatalosan is enyém a pozíció és alig várom a rám váró kihívásokat - mondta a klub hivatalos honlapjának a korábban Manchester Unitednél is segédedzőként megforduló szakember, aki külön megköszönte a szurkolók támogatását is.

- Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy Phelannek mennyi időre szól a megbízása.Érdekesség, hogy a napokban, egészen pontosan szerdán Steve Bruce is munkába állt az Aston Villában - pedig korábban a Birmingham City edzője volt, amely városi rivális, így nagy port kavart a váltása - írja a goal.com

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.