Keddi tutitár

Bajnoki és selejtező

Gólokból ma nem lesz hiány...
 
 

Keddi tutitár

Bajnoki és selejtező

Gólokból ma nem lesz hiány...
 
 
 

Keddi tutitár

Bajnoki és selejtező

Gólokból ma nem lesz hiány...

Notts County-Morecambe +2,5!

Elmaradt mérkőzést pótolnak az angol harmadik vonalban: gólok lesznek ma a Meadow Lane-en!

Október elejéről maradt el az összecsapás, amelyet ma pótolnak a felek. A Notts a 8. 17 egységgel, győzelme esetén a 4. helyre jönne fel a társulat. Otthonában azonban eddig nem igazán ment John Sheridan menedzser együttesének, mérlege pusztán 1-2-2, ehhez 7-8-as gólkülönbség társul. A fekete-fehérek formája nem az igazi, a bajnokságban három siker után kikaptak Steadék, majd a harmadik számú kupában is botlott a brigád, igaz, tartalékos összeállításban. A keretben nincs eltiltott, és friss sérülés sem nehezíti a szakvezetés munkáját. A Notts az Angliában nem feltétlenül megszokott 3-5-2-es felállásban szerepel, a védelem még nem állt össze teljesen, ezt bizonyítja, hogy csak egyszer nem kaptak gólt Duffyék. Az over/under statisztikájuk 7/4.

A Morecambe egy ponttal marad el mai riválisától, a 14. pozíciót foglalja el Jim Bentley együttese. Idegenben kimondottan jól megy a piros-fehéreknek (3-1-1), viszont az alakulat rossz passzban van mostanában. A bajnokságban három játéknap óta képtelen nyerni, és az is sokat mondó adat, hogy a Morecambe-é a legrosszabb védelem a ligában: 11 összecsapáson 21-szer mondott csődöt a hátsó alakzat. Rose-ék over/under mutatója 8/3 - adnak is, de kapnak is gólokat szép számmal. A kezdőcsapatból nem hiányzik senki a ma esti mérkőzésen.

Az előző két kiírásban négyszer randevúztak a felek, és mindannyiszor jött a +2.5-ös opció. Ma is ebben a tippben látjuk a legnagyobb értéket! Mi erre fogadunk!

Lengyelország-Örményország 1-es és +2.5!

A lengyelek nem hibázhatnak otthon a nagy pofonból még csak lábadozó örmények ellen.

Az E csoportban így áll a helyzet két fordulót követően: Románia (4), Montenegró (4), Lengyelország (4), Dánia (3), Kazahsztán (1), Örményország (0).

A lengyel válogatott nem vallott szégyent az Eb-n, simán továbbjutott csoportjából Németország mögött, majd Svájcot legyőzve a legjobb nyolc közé került. Itt a későbbi aranyérmessel szemben csak büntetőkkel maradt alul. A selejtezők első körében mér két góllal vezettek a fehér-pirosak Kazahsztánban, ám végül egy ponttal be kellett érniük Grosickiéknak. Szombaton Dánia volt hazai környezetben az ellenfél, Lewandowski mesterhármasával megint simának tűnt a győzelem, de Kjaerék felálltak a padlóról, szépítettek is, és a vége nagyon izgalmasra sikeredett. A pontok végül Varsóban maradtak, de a találkozón ismét bebizonyosodott: valami nem stimmel Glikék védekezésével, ám az sem kizárt, hogy az általuk diktált első félidei tempót nem bírják végig Piszczekék. A szombat esti ütközetben Milik súlyos sérülést szenvedett, így ő ma nem lehet ott a pályán.

Az örmények két vereséggel nyitották a sorozatot, Dániában vállalható meccsen maradtak alul 1-0-ra, viszont szombaton Jerevánban durván beleszaladtak a késbe: a románok meg sem álltak öt gólig! Persze, biztosan másként alakult volna a kilencven perc, ha már a meccs legelején nem kap piros lapot Malakyan, az örmények védekező középpályása, és a vendégek nem értékesítik a megítélt büntetőt.

A keleti válogatottban hiába keresünk minőséget: a Besiktasban futballozó Özbiliz mellett még talán az emirátusoknál szereplő Pizzellit lehetne kiemelni. A többiek vagy odahaza, vagy nem éppen nívós bajnokságokban lépnek pályára hétről-hétre. Malakyan eltiltott lesz, vele nem számolhat Varuzhan Sukiasyan szövetségi kapitány.

A lengyel alakulat megnyeri a mérkőzést, efelől nincsen kétségünk. Emellett viszont várunk gólokat is, legalább hármat. Így már nem is fizet rosszul a tippünk. 1-es és +2.5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.