Felkészülés

A Soroksárt verte a Mezőkövesd

 
 

Felkészülés

A Soroksárt verte a Mezőkövesd

 
 
 

Felkészülés

A Soroksárt verte a Mezőkövesd

Az NB II-es Soroksárt fogadta szombaton a Mezőkövesd felkészülési mérkőzésen.

Gyorsan vezetést szerzett a hazai csapat: Strestík egy szabadrúgást ívelt a 16-oson belülre, s Gohér Gergő bólintott a kapu bal oldalába. Az első negyedóra végén Diallónak volt két helyzete, az elsőt nagyon fölé lőtte, a másodikat viszont Palásthy védte, a csatár egy saját térfélről indult kontrát fejezett be. Támadásban maradtak a hazaiak, Gohérnak volt még helyzete a 21. percben, utána viszont nem jutottak el komoly lehetőségig a néha beszorított ellenfél ellen, ahogyan a soroksáriak sem, köszönhetően a jól záró védelmeknek. A játékrész krónikájához tartozik még Huszák sérülése – írja a mezőkövesdi klubhonlap.

A második félidő elején a soroksáriak kerültek helyzetbe, Fülöp jobb oldalról érkező beadására érkezett Gárdos, majd a kipattanóra Szilágyi, de mindkettő kimaradt. Az esetnél viszont az ütközés miatt lent maradt Vági, akit végül lecserélt Pintér Attila. Aktív volt a kövesdi balszél, az 51. percben Sós beadásáról ketten hajszállal maradtak le középen, majd Kink hasonló beadásra érkezett picit Molnár mögé. A 63. percben Gohér lövése ment el keresztbe a kapu előtt.

A vendégeknek a második félidő második felében voltak komoly lehetőségeik a gólszerzésre. A 32. percben Sándor 25 méteres lövése csattant a felső lécen, erre válaszként kisvártatva Sós Bence szerzett gólt, jól lépett ki a védők közt, s lőtt a hosszú sarokba. A 76. minutumban Szeles indította Sóst, aki az üresen érkező Kinkhez passzolt, aki viszont rosszul találta el a labdát. A 80. percben Polényit szerelte Lovrencsics, aki elfutott a balszélen, középre adott labdájára két védőn és Haris érkezett, az ide-oda pattogó labda a hálóba került. Pár perccel a vége előtt még Mihály fejelte a labdát a felső lécre Papp beadásából, majd Dombónak kellett védenie Haris lövését.

– Nagyon jó iramú, hasznos mérkőzést tudtunk játszani. Minden szempontból hasznos volt, mert legalább így látom, hogy a cserék milyen formában vannak és kik azok, akikre lehet számítani. Azt látni kell, hogy voltak olyan teljesítmények, amelyek nem segítették a csapat játékát. Összességében a kezdőcsapat rendben volt, sokat birtokoltuk a labdát és ebből kell még jobban profitálnunk – mondta Pintér Attila, a mezőkövesdiek vezetőedzője.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.