PSG: Thiago Silva visszatérhet a Milanhoz

 
 

PSG: Thiago Silva visszatérhet a Milanhoz

 
 
 

PSG: Thiago Silva visszatérhet a Milanhoz

Ha a PSG brazil klasszisvédője és csapatkapitánya, Thiago Silva nem hosszabbítja meg szerződését a párizsiakkal, akkor visszatérhet korábbi klubjához, az AC Milanhoz.

A 32 éves középhátvéd 2012 nyarán igazolt a PSG-hez, de a jelenlegi szerződése csak az idény végéig szól. A 32 éves játékos egyelőre nem tárgyal a hosszabbításról, így felvetődött a kérdés, vajon visszatér-e szeretett klubjához, az AC Milanhoz - írja a goal.com

- Ha a PSG nem jut be a következő évben a Bajnokok Ligájába, akkor nyilvánvalóan nem fogunk hosszabbítani - mondta a játékos ügynöke, majd hozzátette, hogy ügyfele nagyon kapós a piacon.

- Sok klub érdeklődik iránta. Milan? Nem titok, hogy a csapat a játékos szívében van és az ott töltött ideje alatt nagyon boldognak érezte magát.

Egy ilyen nyilatkozat után sok rossoneri drukker felkaphatja a fejét, de addig nem történhet semmilyen konkrétum, amíg nem zárulnak le a tárgyalások a Paris Saint-Germainnel.

- Szeretném tisztázni, hogy nem vettük fel a kapcsolatot a Milannal. Thiagonak élő szerződése van a PSG-vel, de ha nem sikerül megújítani, akkor bármi lehetséges. Még az is, hogy visszatér a Milanhoz.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.