Ronaldo még tíz évig akar játszani

 
 

Ronaldo még tíz évig akar játszani

 
 
 

Ronaldo még tíz évig akar játszani

A Real Madrid és a portugál válogatott aranylabdás klasszisa, a 31 éves Cristiano Ronaldo úgy érzi, lassan az utolsó szakaszba ér a játékos pályafutása, de még így legalább tíz évig szeretne futballozni.

118 gól 291 mérkőzésen és 367 gól 354 találkozón, ez Cristiano Ronaldo mérlege a Manchester United és a Real Madrid játékosaként. A számok nem hazudnak, fantasztikus pályafutás a portugálé, azonban egyszer minden profi sportoló karrierje véget ér és ezt tudja Ronaldo is - írja a goal.com

- Az élet nem csak a futballról szól. Természetesen a labdarúgás a legnagyobb szenvedélyem, de el kell kezdenem gondolni a jövőmre is. Már nincs sok a karrieremből, olyan tíz év körülbelül, ami hátravan, ezért a jövőmet is építenem kell - mondta Ronaldo Lisszaboni szállodájának megnyitóján.

A portugál labdarúgó több szállodát is nyitott az elmúlt évben, könnyen lehet, hogy nem a futballban dolgozik majd tovább, ha szögre akasztja a góllövő cipőjét, hanem üzletemberként tevékenykedik majd.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.