Szerdai tutitár

Gólok Brazíliában!

A Fluminense látogat a Santoshoz...
 
 

Szerdai tutitár

Gólok Brazíliában!

A Fluminense látogat a Santoshoz...
 
 
 

Szerdai tutitár

Gólok Brazíliában!

A Fluminense látogat a Santoshoz...

Santos-Fluminense +2,5!

A rangadón gólokat várunk!

A 4. fogadja az 5. helyezettet a brazil élvonal 29. fordulójában. A Santos 48 egységgel rendelkezik, otthonában, az Urbano Caldeirában erős, mérlege 11-1-2. A fekete-fehérek 28-7-es hazai gólkülönbsége azért elég izmosnak tűnik. Dorival Júnior vezetőedző alakulata összességében jó passzban van, továbblépett a kupában, és a szeptember közepe óta lejátszott öt bajnokija közül négyet behúztak Ricardo Oliveiráék. A keretben eltiltott nem lesz, egy középpályás már régóta bajlódik sérüléssel.

A Fluminense két ponttal van lemaradva mai ellenfelétől, a zöld-pirosak remekül hajráznak, ha így folytatják, akár még a dobogóra is odaérhetnek. Három sikerrel a hátuk mögött érkeznek a mai összecsapásra. Vendégségben 5-4-5 a vonatkozó mutatójuk, tehát nem szabad félvállról venni Levir Culpi társulatát. Scrapáék védekezése összeállt, az elmúlt hetekben 270 perc alatt mindössze egy gólt kaptak. Nincs friss sérült a gárdában.

A két alakulat egymással hagyományosan gólgazda mérkőzéseket vívott a közelmúltban. Ma egy bátor tippel rámegyünk a találatokra. Tippünk így: +2.5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.