Szombati tutitár

Sevilla és Pool!

Gólok is lesznek mindkét találkozón...
 
 

Szombati tutitár

Sevilla és Pool!

Gólok is lesznek mindkét találkozón...
 
 
 

Szombati tutitár

Sevilla és Pool!

Gólok is lesznek mindkét találkozón...

Sevilla-Alaves 1-es és +1.5! 1-es és +2.5!

Nem jó vendégeskedni a Ramon Sanchez Pizjuan-ban - ezt ma megtanulja az újonc is...

A Sevilla több fronton is küzd, és a nyáron kinevezett Jorge Sampaoli eddig jól irányítja alakulatát. A La Ligában továbbra is túrafóbiás a társaság, otthon viszont nem ismernek kegyelmet Vazquezék. Hazai környezetben mindhárom ellenfelüket térdre kényszerítették, idegenben viszont épp a legutóbbi játéknapon elveszítették veretlenségüket (Bilbao 3-1). 11 pontosak jelenleg, így a tabella 6. pozícióját foglalják el 11-9-es gólkülönbséggel. Nasriék a BL-ben jól állnak, a Juvétól ponttal tértek haza, a Layont pedig Sevillában legyőzték a héten 1-0-ra. A társulatnál Rami, Carrico, Krohn-Dehli és Trémoulinas sérült, a San Mamesben kiállított Sirigu kapus pedig eltiltását tölti. A háló előtt ezúttal Rico kap majd helyet, a 4-3-3-as hadrend biztosan marad.

Az Alaves 9 egységével a középmezőny tagja, a nyáron kinevezett Mauricio Pellegrino tehát eddig nem vallott szégyent a padon. A kék-fehérek eddig 1-1-1-es vendégsort tudnak felmutatni, de ha ehhez hozzávesszük, hogy már jártak a Vicenta calderonban (Atletico 0-0), a Camp Nouban (Barca 1-2) és a Mestallában (2-1), akkor ezen eredménysor máris más megvilágításba kerül. A társulat jó passzban van, legutóbb fontos mérkőzésen diadalmaskodott a Granada ellen (3-1). A keretben csak Feddal (belső bekk), sérült, de őt lehet pótolni. Bátor játék jellemzi Torreséket, és az biztos, hogy Sevillába sem bekkelni mennek - az öngyilkosság lenne.

Alapjaiban véve nagy a különbség a két együttes erőssége között, de ezt az Alaves lelkesedéssel kompenzálhatja. Viszont a Ramon Sanchez Pizjuan-ban azért már lényegesen jobb alakulatok is kapituláltak. Ma a hazaiaknak szavazunk, és tippünket megtámogatjuk gólokkal. Tippünk így 1-es és +1.5 és 1-es és +2,5!

Swansea-Liverpool 2-es és +1.5!

A hattyúk sem tudják feltartóztatni a Klopp-legénységet!

A walesi alakulat Fancescom Guidolin keze alatt tavasszal jól teljesített, most azonban beragadt a rajtnál: hat fellépést követően mindössze 4 egység áll a fehérek neve mellett. Otthonukban, a Liberty Stadium-ban a Chelsea-vel ikszeltek, a Hulltól és a Manchester Citytől kikaptak. Egyetllen sikerüket még a nyitófordulóban aratták, akkor az újonc Burnley-nál diadalmaskodtak Llorentéék. A Ligakupának is búcsút intettek Borja Bastonék, akik tehát pocsék formában várják a mai ütközetet. Sérült a jobbszélső Dyer, rajta kívül viszont mindenki a szakmai stáb rendelkezésére áll.

A Liverpool 13 pontjával a 4. a Premier League-ben, az Anfield Roadon mindenkit kivégeztek a vörösök, idegenben azonban már hullajtottak pontokat (2-1-1). A Burnley-nél kaptak ki meglepetésre, a Tottenham elleni, White Hart Lane-en játszott iksz viszont nem hangzott rosszul. A Klopp-legénység nagyszerű szériát fut,a Leicesternek négyet, a Chelsea-nek kettőt, a Hullnak egy ötöst vágtak Coutinhoék. A társulat 4-1-4-1-es alapfelállása nagyszerűen működik, Firminóék felvállalják a támadófocit idegenben is. Ma Ojo és Joe Gomez marad ki sérülés miatt.

A német tréner ütős alakulatot pakolt össze a Mersey-partján: a vörösök esélyesek a dobogóra, és ehhez bizony nem hibázhatnak a kissé szárnya szegett hattyúk otthonában sem. Gólokkal is számolunk, tippünk tehát 2-es és +1.5!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.