A Haladás legyőzte a listavezetőt, és tapad a Vasasra

 
 

A Haladás legyőzte a listavezetőt, és tapad a Vasasra

 
 
 

A Haladás legyőzte a listavezetőt, és tapad a Vasasra

Kifejezetten jó iramú első félidőt hozott a listavezető Vasas és a második Szombathelyi Haladás soproni mérkőzése.

A vasiak már a második percben kialakítottak egy helyzetet, de gólszerzéshez mégis a vendégek álltak közelebb. A 27. percben Berecz megpattanó lövése okozott komoly fejtörést, majd a 40. percben Rózsának kellett bravúrral kipiszkálni Remili szabadrúgását.

A második 45 perc elképesztően nagy Haladás helyzettel kezdődött, de Németh Márió kihagyta a kihagyhatatlant. És ez csak az első jele volt annak, hogy a Haladás más felfogásban futott ki az öltözőből.

Sorra jöttek a Hali támadások, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Vasas szervezett védekezésének köszönhetően, ezekből nem lett igazán nagy gólhelyzet.

A hazai gólra így sem kellett sokáig várni. A 61. percben Németh beadását Iszlai fejelte be.

A gól kifejezetten jót tett a mérkőzésnek, a Vasasnak és a Haladásnak is akadt lehetősége a gólszerzésre, a kapu előtti utolsó megoldásoknál rendre rossz döntést hoztak.

A szombathelyiek végül megtartották előnyüket, igaz ehhez az is kellett, hogy a hajrában Rózsa két hatalmas bravúrral is jelezze, hogy tökéletesen alkalmas Király Gábor pótlására.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.