Az olasz válogatott csatár 30 évesen visszavonult, hogy rockzenész lehessen

 
 

Az olasz válogatott csatár 30 évesen visszavonult, hogy rockzenész lehessen

 
 
 

Az olasz válogatott csatár 30 évesen visszavonult, hogy rockzenész lehessen

Meglepő döntést hozott karrierjét illetően a mindössze 30 esztendős Pablo Daniel Osvaldo, aki pályafutása során megfordult Porto, az Inter, a Juventus, az AS Roma, a Southampton és a Fiorentina együttesében

Az argentin gyökerekkel rendelkező, de olasz állampolgárságú csatárról sohasem állt messze a balhék generálása, ezt a legutóbbi klubjánál, Boca Juniorsnál sikerült tökélyre fejlesztette. A csapattársával korábban már összeverekedő botrányhős azzal húzta ki végleg a gyufát az argentin klub vezetőinél, hogy a tavaszi, 1-1-es döntetlennel záruló Libertadores Kupa negyeddöntő után irigylésre méltó nyugalommal állt neki cigarettázni az öltözőben.

A klub reakciója nem is váratott sokat, Osvaldo szerződését májusban azonnali hatállyal felbontották a klub hírnevéhez méltatlan viselkedés címszóval. A játékost azóta több csapattal hírbe hozták, többek között az átigazolási időszak utolsó napján az olasz élvonalban szereplő Chievo gárdájával.

A felek meg is egyeztek egymással, már csak a szerződések aláírása maradt volna hátra, amikor Osvaldo azzal kereste fel a klubot: nem szeretne a veronai csapathoz szerződni, mert rockbandájára akar koncentrálni, és abbahagyja a pályafutását.

A visszavonulását hihetetlen módon bejelentő játékos – legfőképpen viselkedésének köszönhetően - igazi vándormadár volt, karrierje során 11 klubban lépett pályára. Az olasz válogatott szerelését 14-szer ölthette magára, ezeken a találkozókon négy gólt szerzett.

forrás: blikk.hu

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.