Iksz Ukrajnában?

 
 

Iksz Ukrajnában?

 
 
 

Iksz Ukrajnában?

Ma első nekifutásra csak egy meccset találtunk, amellyel érdemes foglalkozni, ám napközben még érdemes lesz visszatérni hozzánk...

Kevés góllal, no és döntetlennel kalkulálunk az Ukrajna-Franciaország barátságos mérkőzésen... Az Európa bajnokságra való felkészülés jegyében ütközik meg a két alakulat hétfőn este Ukrajnában. A hazaiak jó előjelekkel várhatják a mérkőzést, hiszen a múlt héten diadalmaskodtak Üzbegisztán ellen. A sárga-kékek mint házigazdák, biztosan ott lesznek a kontinensviadalon, és erre a galloknak is jó esélyük van, hiszen 4 pontos előnnyel vezetik a D-csoportot. Azonban a kék-fehér-pirosak megtorpantak némiképp, hiszen Fehéroroszországban nem bírtak a házigazdákkal. A két együttesre nem jellemző a termékenység: Nasriék 6 mérkőzésen 9 találatig jutottak; Luxemburgnak ebből négy jutott két ütközetben. Az ukránok sem viszit túlzásba a góllövést, az elmúlt mérkőzéseken jobbára 3 találat alatt maradtak. 1999-ből és 2007-ből találtunk két összecsapást, és ebben a felállásban bizony mindkétszer iksz lett... Nos, tippünk ezúttal is döntetlen (esetleg egy hazaival megtámogatva), és húzzuk be a -2,5-ös opciót!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.