Guardiola őszintén beszélt Yaya Touré és Hart jövőjéről

 
 

Guardiola őszintén beszélt Yaya Touré és Hart jövőjéről

 
 
 

Guardiola őszintén beszélt Yaya Touré és Hart jövőjéről

Mint ismert, Pep Guardiola számos igazolás után kijelentette, hogy egyáltalán nem számít az angol válogatott és a Manchester City eddigi első számú hálóőrére, Joe Hart-ra, és egy jóval megbízhatóbb kapust szerződtetne a helyére. A hálóőr a PL első fordulójában és ma is a kispadot a koptatta, mivel Guardiola állítása szerint a korábbi kapusaival ellentétben Hartnak nem jó a lábmunkája, és igencsak rossz százalékkal juttatja csapattárshoz a labdát.

- Én nem akarom itt tartani a játékosaimat, amennyiben ők nem szeretnének maradni. Aki viszont itt akar maradni az maradjon és együtt fogunk harcolni. Augusztus 31-ig bármi megtörténhet. Ha Joe Hart itt marad, akkor az azt jelenti, hogy meg fog küzdeni a helyéért - nyilatkozta a spanyol menedzser.

Guardiola az eddigi mindkét meccskeretből kimaradó elefántcsontparti középpályásról, a korábbi csapatkapitány Yaya Touréról is beszélt.

- Amennyiben tud javítani a kondícióján és a labda nélküli sebességén, ő is újra a csapat tagja lehet - mondta Guardiola Touréról, aki a korábban lefektetett szabályok áldozata lett, miszerint a túlsúlyos játékosok ki vannak tiltva a City edzéseiről.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.