Pénteki tutitár

Hazai és gólok!

Angliában hazait érzünk, Hollandiában pedig gólokat...
 
 

Pénteki tutitár

Hazai és gólok!

Angliában hazait érzünk, Hollandiában pedig gólokat...
 
 
 

Pénteki tutitár

Hazai és gólok!

Angliában hazait érzünk, Hollandiában pedig gólokat...

Manchester United-Southampton 1-es és +1,5!

A vörösök bekezdtek rendesen, és ma ott folytatják, ahol múlt vasárnap abbahagyták. Nyernek gólos mérkőzésen!

Jose Mourinho az elmúlt évek legerősebb United-jével vághatott neki az idei pontvadászatnak. A vörösök remekül erősítettek, Pogba, Ibrahimovic, Mkhitaryan és Eric Bailly egyaránt alapembere lesz majd a gárdának. A tavalyi bukdácsolás után tehát új szelek fújnak az Old Traffordon. A portugál stratéga együttese eddig jól mutatkozott be, megnyerte a Szuperkupát a Leicester ellenében, majd a Premier League első fordulójában a Bournemouth sem tudott megálljt parancsolni a száguldó vendégeknek - a vége 1-3 lett, Ibra meglőtte első gólját új csapatában. A keretben Cameron Borthwick-Jackson és Lingard sérült, ők még nem léphetnek pályára.

A szentek az előző kiírásban a 6. pozícióban zártak, ám ezúttal már nem Koeman mester ül a padon, hanem a francia Claude Puel. Változások itt is voltak a keretben, és inkább gyengült meglátásunk szerint a keret. Távozott Mane, Pelle, Wanyama, Juanmi és Gaston Ramirez, érkezett Höjbjerg, Redmond, Pied és Alex McCarthy. Az első játéknapon 1-1-re végeztek otthon a Watforddal, jó hír, hogy a Norwincból igazolt támadó, Redmond nyomban góllal mutatkozott be. Sérült Bertrand és Fonte, utóbbi szerepeltetésére van remény - elkelne a rutin a védelem tengelyébe.

Azt gondoljuk, hogy a manchesteri együttes megnyeri a mérkőzést. Emellett gólokkal is számolunk - legalább kettővel. Így máris 1.7 körül fizetnek az irodák, ebben már van érték. Tippünk így: 1-es és +1.5!

Excelsior-ADO Den Haag Mindkét fél betalál! +2.5!

A 3. forduló rangadóján (!) gólokkal számolunk!

Csak kevesen gondolták volna, hogy az Excelsior és az ADO is megnyeri mindkét bajnokiját. Az előző kiírásban a rotterdamiak a 15., a hágaiak a 11. helyen zártak. A házigazdánál váltás történt a nyáron a kispadon, Mitchell van der Gaag eddig olybá tűnik, jól nyúlt a kerethez. Az erősítések elsősorban a középpályára és a támadósorba érkeztek, az új fiúk közül többen egyből a kezdőcsapatban találták magukat. Az első játéknapon a Twenténél győztek Owusuék (1-2), majd otthon a Groningent fektették két vállra a piros-fehér-feketék (2-0). A Stadion Woudestein-ben tehát remek a hangulat, noha a keretben két kapus és egy védekező középpályás is sérüléssel bajlódik. A felállás ettől függetlenül nem változik, marad a bátor, őszinte futballra utaló 4-3-3-as hadrend.

A sárga-zöldek is új szakvezetővel, a montenegrói Zeljko Petroviccsal a kispadon vágtak neki a szezonnak, és a hágaiak is pozitívan jöttek ki a rajtból. Előbb lesimázták odahaza a Spatrát (3-0), majd meglepetésre nyertek a Vitesse vendégeként 1-2). Havenaarék menetelnek rendesen, támadójátékuk ötletes, a 4-2-3-1es felállás jól passzol a kerethez. A gárda gerincét rutinos focisták alkotják, és eddig jól működik a gépezet. Egy védő sérült, rajta kívül mindenki bevetésre készen áll a rotterdami túra előtt.

Egy érdekes adatra bukkantunk: a legutóbbi 11 csatájuk alkalmával mindkét fél betalált, és 9-szer jött a +2.5-ös opció. Ma is erre a két esélyre hívjuk fel a figyelmet, mi ezekre fogadunk!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.