Nagyon kikapott a Hertha a Napolitól

 
 

Nagyon kikapott a Hertha a Napolitól

 
 
 

Nagyon kikapott a Hertha a Napolitól

Szombat délután felkészülési mérkőzést játszott Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC a Napoli ellen. A berliniek a Jarstein - Plattenhardt, Brooks, Langkamp, Pekarik - Skjelbred, Stark, Stocker, Darida, Haragucsi - Ibisevic kezdő tizeneggyel léptek pályára. A vendég olaszok a Reina - Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam - Allan, Valdifiori, Hamsik - Callejón, Gabbiadini, Insigne felállásban rohamoztak.

A hazaiak kezdték jobban a találkozót, Ibisevic révén már a 24. percben megszerezték a vezetést, de a félidőig nem tudták megtartani az előnyt, Hamsik hét perccel a lefújás előtt kiegyenlített. A második játékrészben aztán felőrölték a berlinieket, előbb Callejón az 54. percben, majd pedig a nyáron igazolt Milik volt eredményes a 71. percben. Itt azonban még nem volt vége, a Napoli a második félidő vége előtt is hét perccel volt eredményes, Mertens állította be a végeredményt, 1-4.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.