Dániába igazolt a Fradi álomkiszemeltje

 
 

Dániába igazolt a Fradi álomkiszemeltje

 
 
 

Dániába igazolt a Fradi álomkiszemeltje

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, Rafael van der Vaart a dán első osztályban folytatja karrierjét. A 33 éves középpályást korábban a Ferencvárossal is szóba hoztak, később Thomas Doll elárulta: van der Vaart csak álom marad a zöld-fehéreknek, mivel fizetési igényének sehogy sem tudtak volna eleget tenni.

A holland sztár végül a Videoton korábbi Európa Ligás ellenfeléhez írt alá, az FC Midtjylland hivatalos oldalán erősítette meg, hogy leigazolták Rafael van der Vaartot.

A 109-szeres holland válogatott játékost szerda délután hivatalos sajtótájékoztató keretén belül mutatták be a klubnál, két évre kötelezte el magát a Midtjyllandnél. A játékos elárulta: nagyon örül, hogy sikerült mindenben megállapodniuk a Midtjyllanddel és az új szezonban mindent megtesz azért, hogy a sikeresek legyenek. A középpályás kiemelte, tudja, hogy fiatal csapathoz érkezett, ahol több tehetség is bevetésre vár, a jövőben azon lesz, hogy tapasztalatával segítse társai fejlődését.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.