A svájciak bűnbakja bocsánatot kért a szurkolóktól

 
 

A svájciak bűnbakja bocsánatot kért a szurkolóktól

 
 
 

A svájciak bűnbakja bocsánatot kért a szurkolóktól

A svájciak egyik legjobbja, Granit Xhaka volt az egyetlen, aki hibázott a tizenegyespárbaj során Lengyelország ellen. A középpályás bocsánatot kért a szurkolóktól, amiért csalódást okozott.

Granit Xhaka a közösségi oldalán kért bocsánatot, miután kihagyott büntetőjével Lengyelország jutott tovább az Európa-bajnokság negyeddöntőjébe.

Büntetőpárbajba torkollott a Svájc-Lengyelország nyolcaddöntő, egyedül az Arsenal új igazolása hagyta ki a tizenegyesét, így ő döntötte el a továbbjutást - igaz, nem így szerette volna. A játékos nagyon csalódott, mert szerinte jobbak voltak a második félidőtől ellenfelüknél, és nyerniük kellett volna. Nagyon sajnálja, ami történt, elnézést kér a csapattársaitól, és a svájci szurkolóktól is.

A kommentek között több Arsenal szimpatizáns is kifejtette, hogy alig várják, hogy Xhaka bemutatkozzon a csapatban, mert a kihagyott büntető ellenére nagyon jól teljesített az Európa-bajnokságon - írja a goal.com

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.