Európa-bajnokság

Szerdától kaphatók jegyek az Eb kieséses szakaszára

 
 

Európa-bajnokság

Szerdától kaphatók jegyek az Eb kieséses szakaszára

 
 
 

Európa-bajnokság

Szerdától kaphatók jegyek az Eb kieséses szakaszára

Az UEFA szerdán 14 órától megnyitja a jegyvásárlási felületet az Európa-bajnokság kieséses szakaszára. Egyes párosítások még nem ismertek, így azt sem lehet tudni, pontosan mikortól lehet lecsapni a maradék jegyekre. Az MLSZ közleményt adott ki ezzel kapcsolatban:

Már kedd este eldőlt, hogy a magyar válogatott továbbjutott a csoportkörből, így bár szerda késő estig nem derül ki, hogy ki ellen és hol lép pályára a csapat a tizenhat között, mégis időszerű a jegyekkel kapcsolatos információkat megosztani.

A jegyeket a kieséses szakaszban is az UEFA értékesíti, de a jegyárusítás kezdetének időpontját még nem hozta nyilvánosságra, ezért érdemes folyamatosan tájékozódni a nemzetközi szövetség jegyértékesítési oldalán. A Magyar Labdarúgó Szövetség nem árusít jegyeket, de szeretné, hogy minél több magyar szurkoló buzdítsa a csapatot a következő meccsén is, ezért minden rendelkezésünkre álló információt azonnal közlünk a szurkolóinkkal a megszokott kommunikációs csatornákon.

Az UEFA az eddigi jegyértékesítési fázisokban a jegyek legnagyobb részét már eladta, így csak korlátozott számban érhetőek el belépők a kieséses szakaszban. Még most is bárki regisztrálhat a jegyvásárlásra vagy a korábbi regisztrációjával igényelheti majd a jegyeket. A jegyértékesítési oldalon piacra dobott jegyeket „érkezési sorrendben” lehet megvásárolni - ezért is érdemes folyamatosan figyelemmel követni az oldalt. A nyolcaddöntőben a jegyárak a csoportköri árakkal megegyezőek.

Azok az előrelátó szurkolóink, akik Follow My Team jegyeket vásároltak a Voucher Exchange Pointokon vehetik majd át a jegyeiket. Fontos, hogy a jegyátvételt ne az utolsó pillanatra hagyják, mert az UEFA szerint is nagy sorok várhatóak az átvételi pontokon. Az átvételi pontok pontos helye az egyes stadionokban itt érhető el.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.