Élvonal

Verebes klasszikusát idézte Horváth Ferenc

Videók és edzői nyilatkozatok.
 
 

Élvonal

Verebes klasszikusát idézte Horváth Ferenc

Videók és edzői nyilatkozatok.
 
 
 

Élvonal

Verebes klasszikusát idézte Horváth Ferenc

Videók és edzői nyilatkozatok.

Ferencváros – Újpest 2-2

Thomas Doll, FTC: – Nagyszerű bajnokit láttunk, igazságos eredménnyel. Ebben a meccsben minden benne volt, amit egy ilyen meccs tartogathat: gyors játék és gólok. Az elején nem tudtuk megnyerni a párharcokat, ezért kaptuk mindkét gólt. Túlsúlyban voltunk a középpályán, de ha valaki elbújik, nehéz helyzeteket kialakítani, ez bosszantó volt. A második félidőben szenvedélyesen, lendülettel játszottunk, megnyertük a párharcok nagy részét, benne volt a harmadik gól is, kicsit emlékeztetett a Videoton elleni kupadöntőre. Most végre egy teljes heti pihenő vár ránk, felkészülünk a Haladás ellen és a kupafináléra is. Az, hogy két gólos hátrányból egyenlítettünk a derbin, mutatja a mentális erőnket. Bizonytalan volt a védelem, ezért szerveztem át azt, visszaálltunk a megszokott rendszerre. A hármas védekező sort egyhamar nem fogjuk látni.
(forrás: ulloi129.hu)

Nebojsa Vignjevics, Újpest: – Nagyon jó meccset láthattak a nézők, négy góllal, sok lehetőséggel és igazi derbi hangulattal. Az első félidőben agresszíven kezdtünk, rengeteg lehetőséget alakítottunk ki, amikből két gólt is szereztünk. Sajnos a 2-0-ás vezetés túlságosan megnyugtatott minket, visszahúzódtunk a kapunk elé, ami a Ferencváros ellen mindig életveszélyes. A defenzív játékunknak köszönhetően két gyors gólt is kaptunk, ami után újra kiegyenlítetté vált a küzdelem. Még mindig sok a sérültünk, ami miatt korlátozott a mozgásterünk, Balogh máskülönben nem játszott volna a védelemben. Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével, a fiúk végigharcolták a mérkőzést, és becsülettel helytálltak.
(forrás: ujpestfc.hu)


Debrecen – Diósgyőr 3-1

Kondás Elemér, Debrecen: – A csapat nagyon jól játszott a mai napon. Szép támadásokat vezettünk, szép gólokat lőttünk, és több nagy helyzetet kidolgoztunk, amik kimaradtak, de így is magabiztosan tudtunk nyerni. Úgy mentünk ki a pályára, hogy bármi áron, de nekünk ezt a mérkőzést meg kell nyerni. Annak ellenére, hogy szerdán meccset játszottunk, és sokat utaztunk, a fiúk végig bírták az egész találkozót. Készülünk a Békéscsaba elleni mérkőzésre, mert győzelemmel szeretnénk zárni a szezont.
(forrás: dvsc.hu)

Egervári Sándor, Diósgyőr: – Mindenekelőtt gratulálok az ellenfélnek a győzelméhez, rögtön ezután pedig gratulálok szurkolóinknak, akik végig nagyszerűen biztatták a csapatot. Az első félidőben nagyon gyorsan kaptunk két gólt, ezt követően fontos volt, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe, ami Egerszegi Tamás góljával sikerült is. A játékosok hittek a pontszerzésben, a harmadik szerencsés – számunkra szerencsétlen – gól, azonban megpecsételte a sorsunkat. Ezen a mérkőzésen fordulópontok a Debrecent segítették, amellett, hogy nélkülöznünk kellett két válogatott játékost, ami ma döntőnek bizonyult. Ezzel együtt megismétlem, a Debrecen ma összességében jobban játszott, és megérdemelten tartotta itthon a három pontot.
(forrás: dvtk.eu)


Vasas – Puskás Akadémia 1-0

Michael Oenning, Vasas: – A korai vezetése után is nyomást tudtunk gyakorolni a Puskás Akadémiára. A második félidőben dominánsabb volt az ellenfelünk, sajnos mi nem lőttük meg a második gólt. Szerencsénk is volt a Puskás két kapufájánál, de nekünk is voltak helyzeteink. Korcsmár Zsolt vezéregyénisége a csapatnak, nem könnyű az ő helyzete, hiszen vezérként kell futballoznia, ugyanakkor a súlyos sérülése után újra fel kell magát építenie. Nagyon jó úton jár, kiváló teljesítményt nyújtott. Ferenczi Pistát nem feltétlenül azért cseréltem be, hogy megrúgja a második gólt, az volt az elsődleges feladata, hogy higgadtságával nyugalmat sugározzon a többieknek és megtartsa a labdákat. Ezt tökéletesen megoldotta. Voltak aggodalmaim a mérkőzés alatt, de ha az egyik kontránkat értékesítjük, már lezárhattuk volna korábban a meccset. Ilyen a labdarúgás, most mi vagyunk boldogok.
(forrás: vasasfc.hu)

Szíjjártó István, Puskás Akadémia: – Először is gratulálok a Vasasnak a győzelemhez! A kezdésnél bealudtunk, amit jól használt ki a hazai csapat. Az első negyedóra végére javult fel a játékunk, de a második játékrészre már egészen komoly nyomás alatt tartottuk az ellenfelet. Lapot húztunk 19-re, a játékosok maximális erőbedobással mentek előre és küzdöttek. Ha egy kis szerencsénk lett volna, egy ikszre mindenképpen jók lettünk volna. Az utolsó fordulóra maradt a döntés. Mondanom sem kell, milyen nehéz mérkőzés lesz a Honvéd elleni összecsapás. Egy éven keresztül dolgoztam együtt Rossi mesterrel, nem tudom, ezúttal mivel próbál meglepni. Úgy gondolom, azon az úton kell tovább mennünk, amin elindultunk az MTK ellen, hiszen a játékosaink remekül tudnak futballozni. Ha úgy játszottunk volna eddig, mint az elmúlt két meccsen, most nem lennének kiesési problémáink.
(forrás: puskasakademia.hu)


Paks – Haladás 2-3

Csertői Aurél, Paks: – Saját magunkat vertük meg ezen a mérkőzésen. Már az első félidőben be kellett volna rúgni a másodikat, és akkor el is dőlt volna ez a meccs. Sajnos a második félidőt rosszul kezdtük, akkor jobban játszott a Haladás, majd megfordította a meccset. Azzal, hogy emberhátrányban is sikerült gólt szereznünk, sokra nem megyünk, mivel az eredmény számít. Fegyelmezetlenek voltunk, kiengedtünk egy tuti meccset a kezünkből. A kiállítások miatt az utolsó fordulóra nehéz helyzetbe kerültünk, de ez a mi problémánk.
(forrás: paksifc.hu)

Mészöly Géza, Haladás: – Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Az első félidőben null-nullnál nekünk is voltak helyzeteink, de a Paks szép góllal vezetést szerzett. A szünetben azt kértem a fiúktól, ne bántsák egymást, igazi csapatként küzdjenek. A második félidőre óriási elszántsággal jöttünk ki, amikor a hazaiak emberhátrányba kerültek, szerkezetet váltottunk. Az utolsó pillanatig bíztunk a győzelemben, ennek meglett a gyümölcse. Pakson már többször megtréfáltak bennünk, nagyon készültünk a meccsre, örülök a győzelemnek. Klassz dolognak tartom, hogy az utolsó meccsünknek is van tétje, harcban vagyunk a nemzetközi helyekért – nagyon büszke vagyok a fiúkra. A győzelmet a héten elhunyt Szarka Zoltánnak ajánljuk.
(forrás: haladas.hu)


Videoton – MTK 5-0

Horváth Ferenc, Videoton: – Többször kezdhettünk volna így, mint most, de eddig nem sikerült. A mai mérkőzésen berúgtuk az első két helyzetünket, így más lett a mérkőzés. Annak idején Verebes Józsi bácsitól hallottam: „Egyszer beleszalad valaki a késbe”. Ma ez történt. Igaz, befolyásolta a mérkőzést a kiállítás, de addig is jobban játszottunk. Ami az eddigi mérkőzéseken nem ment be, most igen.
(forrás: mtkbudapest.hu)

Teodoru Vaszilisz, MTK: – Gratulálok a Videotonnak. Bombaformában teljesítettek, egyenlő létszámban is nehéz lett volna. Sokkal frissebbek voltak, mi pedig elfogytunk, ami érthető, hisz az elmúlt húsz nap alatt hét mérkőzést játszottunk. Azon leszek, hogy lelket öntsek a játékosokba, hogy felrázzam őket. A kiállítást vissza kell néznem, a kispadról nem tudtam pontosan megítélni.
(forrás: mtkbudapest.hu)

Gyűjtőcikkünk hamarosan frissül!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.