Vasárnapi tutitár

Olasz és német kaland!

Két bajnoki, sok gól, hazai sanszok...
 
 

Vasárnapi tutitár

Olasz és német kaland!

Két bajnoki, sok gól, hazai sanszok...
 
 
 

Vasárnapi tutitár

Olasz és német kaland!

Két bajnoki, sok gól, hazai sanszok...

Verona-Frosinone +2,5!

A kiesési rangadón óvatoskodásnak helyen nincs! Nyílt futballt és gólokat várunk Veronában!

A Hellas lassan búcsút inthet az élvonalnak, a sárga-kékek a sereghajtók, mindössze 22 egységet gyűjtöttek, lemaradásuk 6 pont a már bennmaradó Carpi mögött. Az esélyük a bennmaradásra még azért megvan, ugyanis a hátralévő játéknapokon a Milan és a Juve kivételével elméletileg verhető alakulatokkal találkoznak. Ehhez azonban javulnia kellene Luigi del Neri együttesének... A Marc Antonio Bentegodiban például csak 2-6-8-as mérleget hoztak össze Ionitáék, az Atalantát és a városi riválist győzték le. A formájuk inkább gyenge, bár két hete elhozták a pontokat a gödörben lévő Bolognától, a múlt vasárnap viszont kapituláltak a tartalékos Napoli vendégeként. A keret nem lesz teljes, Souprayen (bekk) eltiltott, Helander (bekk), Romulo (kp.) és Farisa (cs.) sérült, Toni pedig ugye büntiben van korábbi, csapattársait kritizáló mondatai miatt.

A Frosinone újonc a ligában, és eddig olybá tűnik, retúrjegyet váltottak Roberto Stellone fiai a Serie A-ba. Az utolsó előtti helyen állnak, 27 pontjuk van, de legalább lőtávolon belül van a Carpi. A formán illene javítaniuk a sárga-kékeknek, ugyanis négy mérkőzés óta nyeretlenek, és háromszor még csak be sem találtak az ellenfél hálójába. Idegenben a leggyengébbek, statisztikájuk csupán 1-2-12 - csak az Empolinál arattak sikert. A keret igencsak hiányos lesz, Ajeti és Blanchard, két alapvédő eltiltását tölti, Sammarco (kp.) sérült, és Dionisi (cs.) bevetése is erősen kérdéses.

Ősszel 3-2-re nyert a Frosinone, és ma is várjuk a gólokat. Az iksz egyik félnek sem jó, tehát fel kell vállalniuk az együtteseknek a nyílt futballt. A hazaiak tűnnek esélyesebbnek, de a gólokban is van ráció. Tippünk így: +2.5!

Borussia Dortmund-Hamburg 1-es és +2.5!

A hétközi kupakudarc után a Bundesligában javíthatnak a sárga-feketék.

Noha már 3-1-re is vezettek Reus-szék az Anfield Roadon, végül a vörösök 4-3-ra fordítottak, és így tovább is jutottak az EL-elődöntőjébe. A német együttesnek most a hazája bajnokságában kell bizonyítania. Eddig jól is teszik a dolgukat Tuchel mester fiai, a bajorok mögött magabiztosan őrzik 2. helyüket, 68 pontosak, hazai mérlegük impozáns, 12-2-0. A gólok is jönnek a mérkőzéseiken, 39-11 a találati mutatójuk Dortmundban. A formájuk a Bundesligában parádés, bár legutóbb a Veltins Arénában hagytak elveszni két egységet (Schalke 2-2). A keretben csak Subotic sérült, ám elképzelhető, hogy a csütörtöki csapaton több helyen is változtat majd a vezetőedző.

A hamburgiak úgy tűnik, tanultak az elmúlt két év hibáiból, amikor is a szezon végén osztályozóra kényszerültek. Nos, az északiak jelenleg a 10. pozíciót foglalják el 34 egységgel, de mivel nagyon tömör a tabella közepe és alsó fele, így azért totálisan még nem érezhetik magukat biztonságban Lasoggiáék. A brigád idegenben nem veszélytelen (5-3-6), a formája viszont totálisan kiszámíthatatlan. 3-0-ás hannoveri győzelmet hazai vereség követte a Darmstadtól (1-2). Jó hír, hogy a védelembe visszatérhet Djourou, elől viszont nem vethető be az Olic-Drmic-Hunt trió.

A dortmundiak megnyerik a találkozót, viszont a sima hazai siker mellé még gólokat is várunk. Hármat legalább - így sokkal kellemesebb szorzót kapunk!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.