Ibra nagy bajba kerülhet! Doppingolással vádolják

 
 

Ibra nagy bajba kerülhet! Doppingolással vádolják

 
 
 

Ibra nagy bajba kerülhet! Doppingolással vádolják

Súlyos vádakkal állt elő egy svéd orvos, aki azt valószínűsíti, hogy Zlatan Ibrahimovic doppingolt, amikor a Juventus futballistája volt. A svéd klasszis szerda este egy kihagyott büntetővel, majd egy ritkán látható szemfüles góllal vétette magát észre a PSG-Manchester City Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzésén. A svéd válogatott támadó ezzel már 39-re növelte az idei szezonban szerzett góljainak számát, így kijelenthetjük, 34 évesen továbbra is csúcsformának örvend.

A svéd válogatott gólfelelősének neve azonban most meglehetősen negatív kontextusban került elő, ugyanis egy svéd orvos szerint Ibrahimovic tiltott szerek használatával élt. Ulf Karlsson egy Varmlandsban megrendezett konferencián a minap arról beszélt, hogy egy híres svéd sportoló doppingolt, amikor a Juventus játékosa volt. A svéd NWT hírügynökség beszámolója szerint Karlsson később nevesítette is Ibrát. A doktor véleménye szerint a Juventusnál töltött időszaka alatt Zlatan teste nagyon gyanús átalakuláson ment át.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.