Fordított és nyert a Haladás

A Vasas csak egy félidőt bírt.
 
 

Fordított és nyert a Haladás

A Vasas csak egy félidőt bírt.
 
 
 

Fordított és nyert a Haladás

A Vasas csak egy félidőt bírt.

Már abból sejteni lehetett, hogy nem vár könnyű meccs a Szombathelyi Haladásra, hogy a 30. másodpercben kis híján vezetést szerzett a rendkívül motivált Vasas. Egy védelmi hiba után Remili volt 100%-os helyzetben, de rossz passzt kapott csapattársától, így kisodródott helyzetből tudott csak lőni, ami nem okozott gondot Királynak.

A hatalmas helyzet összezavarta a Haladást, de sokáig a vendégeknek sem volt több nagy lehetősége. Egészen a 37. percig, ekkor viszont a vezetést is megszerezték. A szombathelyiek a Vasas térfelén vesztették el a labdát, Remili pedig remekül tálalt az elől ragadó Müllernek, aki a kifutó Király mellett a hálóba talált. 0-1

A szünetig már nem is történt más említésre méltó, pocsék színvonalú mérkőzésen a kiesés elöl menekülő fővárosiak álltak jobban.

A szombathelyiek az öltözőben alapos fejmosást kaphattak, egészen más felfogásban fociztak ebben a játékrészben. A jobb játék az 57. percben vezetett eredményre, ekkor Williams hozta kihagyhatatlan helyzetbe Németh Máriót, aki 10 méterről vette be Hermány kapuját. 1-1

A 64. percben pedig már a vezetést is átvette Mészöly Géza csapata. Iszlai remek beívelését Gaál távolról, de pontosan fejelte a Vasas kapujába. 2-1

A 74. percben Martinez, majd a 76. percben Pavlov rontott el egy nagy lehetőséget, de ezzel gyakorlatilag a mérkőzés érdemi része véget is ért, gól már nem született.

A Vasas talán túl hamar elhitte, hogy megnyerte a találkozót, a szombathelyieket viszont a második félidőben mutatott játékukért mindenképpen dicséret illeti.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.