Ez komoly? NFL-játékos akar lenni a Leicester City védője

 
 

Ez komoly? NFL-játékos akar lenni a Leicester City védője

 
 
 

Ez komoly? NFL-játékos akar lenni a Leicester City védője

Meglepő nyilatkozattal rukkolt elő a Leicester City osztrák válogatott védője, Christian Fuchs. A Premier League éllovasának 29 éves balbekkje szívesen kipróbálná magát a NFL-ben is.

- Nagy ambícióm, hogy NFL-rúgóvá váljak. Ez teljesen komoly - nyilatkozta Fuchs a Sky Sportsnak. - Attól függ, hogy az edzők mit szeretnének. Ha akarnak egy labdarúgót a csapatukba, engem nagyon is érdekel a lehetőség. Tudom, hogy képes vagyok 60 vagy akár 65 yardos mezőnygólt is rúgni.

Egyelőre még nagy kérdés, hogy a jövőben összejön-e az amerikai futball-karrier Fuchsnak az USA-ban, de a védő gondol a pályafutása végére is, amely után az Egyesült Államokban akar élni, sőt, családja már most New Yorkban lakik.

- New Yorkban él a családom, a feleségem és a két gyerekem. Nem könnyű távol élni tőlük, mert olyan ember vagyok, akinek szüksége van a szerettei közelségére. A karrierem utáni időszakra is gondolok. Amerikában fogok élni, odaköltözöm a családomhoz. Egyszerűen csak akarok csinálni valamit, nem tudok egyszerűen a kanapén feküdni, az nem én volnék.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.