Külföld

Luis Enrique gyorsan továbblépne

Így látták az edzők az El Clásicót.
 
 

Külföld

Luis Enrique gyorsan továbblépne

Így látták az edzők az El Clásicót.
 
 
 

Külföld

Luis Enrique gyorsan továbblépne

Így látták az edzők az El Clásicót.

A Real Madrid izgalmas és fordulatos mérkőzésen 2-1-re legyőzte az FC Barcelonát a spanyol bajnokság szombati rangadóján. A katalánok 39 mérkőzésből álló veretlenségi sorozata ezzel megszakadt. Luis Enrique vezetőedző szerint tanulniuk kell a vereségből, aztán gyorsan el kell felejteniük az összecsapást.

„Tovább kell lépnünk, és koncentrálnunk kell a következő mérkőzésekre, hiszen például a Bajnokok Ligájában is fontos meccsek várnak még ránk. A leglényegesebb dolog, hogy még mindig vezetünk a bajnokságban. Számomra ennek a találkozónak már vége, természetesen a hibáinkat elemezzük, és javítjuk a következő találkozókra. Harminckilenc mérkőzés óta tartó veretlenségünk zárult le, de a vereség is megtanít néhány dologra” – értékelt Luis Enrique.

A másik oldalon természetesen nagyon boldog volt Zinedine Zidane, akinek edzőként ez volt az első El Clásicója, és győzelemmel mutatkozott be.

„Boldog vagyok a győzelem és a mutatott játék miatt is. Hatalmas erőfeszítés kellett ahhoz, hogy megszerezzük a három pontot, hiszen nagyon jó játékosok álltak velünk szemben. Nagyon jó volt látni edzőként, hogy a csapatom mennyire együtt volt a pályán” – összegzett a korábbi világklasszis francia játékos.

A Real Madrid hátrány így hét pontra csökkent a listavezető Barcelonához képest, hét fordulóval a bajnokság vége előtt. A következő fordulóban a katalánok a Real Sociedadhoz látogatnak, míg a fővárosiak az Eibart látják vendégül.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.