Vasárnapi tutitár

Egy kettes, egy egyes...

Ma irány Németország és Olaszország!
 
 

Vasárnapi tutitár

Egy kettes, egy egyes...

Ma irány Németország és Olaszország!
 
 
 

Vasárnapi tutitár

Egy kettes, egy egyes...

Ma irány Németország és Olaszország!

FSV Frankfurt-Nürnberg 2!

A vendégek lendületbe jöttek, ma sem hibáznak!

A frankfurti együttes 29 egységével a 14., még közel sem érezhetik biztonságban magukat a kék-feketék. Tomas Oral vezetőedző alakulata csak négy ponttal gyűjtött többet mint az osztályozós pozícióban lévő "Kismünchen". Otthon különösen haloványan szerepelnek Kalmárék, mérlegük 3-1-9. A formájuk tragikus, 2016-ban csak egy bajnokit nyertek meg a nyolcból. A csapat védelme pocsék, már 43-szor kapitulált, odahaza már 27-szer, ezzel csúcstartó a ligában. A keret nem lesz teljes, egy belső védő, egy bal bekk és egy védekező középpályás sérült.

A Nürnberg begyújtotta a rakétákat, 53 egységével már a 3. helyen állnak a frankok - a Freiburg-Lipcse páros 56-tal megy előttük. A bordó-feketék november elejéig botladoztak a bajnokságban, de utána elkapták a fonalat: 13 bajnokiból 11-et megnyertek, a másik kettőn is pontot szereztek. Most ötös győzelmi sorozatból érkeznek Frankfurtba René Weiler fiai - legutóbb a listavezető lipcseieket verték hazai környezetben.

Idegenben 6-3-4 a mérlegük, ehhez 29-18-as gólkülönbség társul. A támadószekciójuk a legjobb a Bundesliga II-ben, már 54 találatot jegyeznek Burgstallerék. A keret rendben van, már csak egy kapusuk és egy védekező középpályásuk sérült, eltiltott nem lesz.

Azt gondoljuk, hogy a vendégek lendülete tovább tart, és a rossz passzban lévő frankfurti kiscsapat sem tudja megállítani Stieberéket. Nyernek a frankok, és folytatják a harcot a feljutásért! Tippünk így: 2-es!

Inter-Torino 1!

A kék-feketék jobb formában vannak, mint a bikák, akiknél alapemberek hiányoznak majd...

Az Inter a Fiorentinával vív különversenyt a 4. helyért. A tét nem olyan hatalmas, hiszen a 4. és az 5. pozíció is EL-indulást ér - a BL-ről az idén is le kell mondaniuk Mancini mester fiainak. A milánóiak a 2016-os esztendő elejébe "aludtak bele", akkor rengeteget betliztek Brozovicék. Az elmúlt hetekben nem szerepeltek rosszul, két kötelező győzelem után értékes ponttal tértek haza Rómából. Otthon erősek, mutatójuk 10-2-3, gólkülönbségük 21-11, Mirandáék teljesítményére tehát nem lehet különösebb panasz. A keret nem lesz teljes, a középpályán Kondogbia, elől Jovetic és Icardi bajlódott sérüléssel. Jó hír, hogy az argentin csapatkapitány már talán ott lehet a keretben.

A Torino a középmezőnyben tanyázik, jó eséllyel nem lesz gondjuk a bennmaradással a bikáknak. Most 33 pontjuk van, a vonal alatti Palermónak 28 - azért nem árt odafigyelnie Ventura mester legénységének. A bordók az ősszel nem is mentek rosszul, de az idén csak két meccset tudtak nyerni, két kiesőjelölt ellen (Frosinone, Palermo). Öt mérkőzés óta nem győztek, legutóbb a városi rangadón kaptak ki a Juvétól, nagyon (1-4). A keret nem rossz, sőt, Immobile téli érkezése igazán jó döntésnek tűnt. A korábbi gólkirály ugyan öt találatot már bevert, de a teljesítménye elmarad a korábbitól. Idegenben rosszul megy Belottiéknak, csak 3-3-8-as sort tudtak összehozni. A csapatban lesznek fontos hiányzók: Glik, a védelem alapembere eltiltását tölti, Immobile sérült, és Avelar, egy másik bekk ugyancsak lábadozik.

Ősszel az Inter 1-0-ra nyert idegenben. Ma is a kék-feketét várunk, szerintünk Nagatomoék otthon tartják a pontokat. Tippünk így: 1-es!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.