Igazak a pletykák, Premier Leauge-csapatok akarják Ibrát

 
 

Igazak a pletykák, Premier Leauge-csapatok akarják Ibrát

 
 
 

Igazak a pletykák, Premier Leauge-csapatok akarják Ibrát

Zlatan Ibrahimovic, a PSG svéd csatárklasszisa már korábban elárulta, hogy a nyáron távozik Párizsból. A rutinos támadónak lejár a szerződése, így ingyen csaphat le rá valamelyik sztárcsapat. Az elmúlt hetekben rengeteg pletyka látott napvilágot, Zlatant leginkább az Arsenallal és a Manchester Uniteddel hozták szóba, a 34 éves játékos most reagált a híresztelésekre.

- Vannak érdeklődök Angliában, ezt megerősíthetem. Várnunk kell, és majd meglátjuk, mi fog történni. Minden ajánlatot megnézek, és utána döntök a sorsomról. Ez olyan mint a házasság, mindkét félnek ugyanannyira akarnia kell - nyilatkozta Ibrahimovic a svéd válogatott sajtótájékoztatóján.

- Úgy gondolom, a Premier League vonzza a legnagyobb érdeklődést a világon, ehhez kétség sem fér. Fantasztikus országokban és ligákban játszottam már. Minden ligának megvannak az előnyei és a hátrányai. Ez a Premier League-re is igaz - folytatta a klasszis.

- Jelenleg nem tárgyalok senkivel. Az ügynököm, Mino Raiola kezeli a jövőmmel kapcsolatos ügyeket. Én a futballra koncentrálok, ez pedig az ő dolga. Június végéig él a szerződésem, majd utána választok a lehetőségek közül. Sok nagy dolog fog történni az idei nyáron - zárta szavait Ibrahimovic.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.