BKV Előre

Ez nem sprintverseny!

„Ha nem bízol az üzenőben, nem fogsz bízni az üzenetben sem, amit adott!”
 
 

BKV Előre

Ez nem sprintverseny!

„Ha nem bízol az üzenőben, nem fogsz bízni az üzenetben sem, amit adott!”
 
 
 

BKV Előre

Ez nem sprintverseny!

„Ha nem bízol az üzenőben, nem fogsz bízni az üzenetben sem, amit adott!”

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A BKV Előre SC vezetősége március végén közös megegyezéssel szerződést bontott Szapor Gábor vezetőedzővel, akit Menczeles Iván váltott. Úgy tűnik, a fővárosi együttes az új tréner vezetésével eredményesen menekül a kiesés elől az NB II Nyugati-csoportjában, a 22. fordulóban például hazai környezetben győzött 4-1-re a Sopron ellen. Az ESMTK, a Marcali és az Ikarus egykori edzője a Rangadó.hu megkeresésére hangsúlyozta, balgaság lenne azt hinni, hogy mindez egyedül az ő érdeme.

– Az utánpótlásból tértem vissza a felnőttek közé, nem számítottam erre a lehetőségre, de itt a vezetők rám gondoltak, ami nagyon jólesett – mondta a Rangadó érdeklődésére Menczeles Iván. – Amikor megkértek, hogy vállaljam a csapat irányítását, az volt a feladatom, hogy fizikálisan és mentálisan is olyan állapotba kerüljön a társaság, hogy el tudjon érni sikereket. Egyelőre tyúklépésekkel haladunk, bár a Sopron legyőzése nem is olyan ki lépés... Így, hogy a Baja nyerni tudott Gyirmóton, a bajai döntetlenünk is értékes, és a mutatott játék is arra utal, hogy jó úton járunk, aminek nagyon örülök. De ez nem sprintverseny, minden győzelem akkor ér valamit, ha a bajnokság végén sikeresek leszünk, és elérjük a célunkat!

Menczeles Iván úgy véli, ha nem is nyeri meg minden meccsét a folytatásban új csapata, a játékosok mindent meg fognak tenni a sikerért, mert motiváltak, és van inspirációjuk.

– Persze, balgaság lenne azt hinni, hogy mindez egyedül az én érdemem, hogy egy edző idejön, és egy csapásra megváltozik minden. Nem így van, hiszen ebben a játékosok, és az előző edző munkája is benne van – vélekedett a BKV Előre mestere. – Mentálisan a csapatban valamiféle gát volt, amely most felszabadult. A múltban valami eltörött, nem tudom, micsoda, de azzal a mondással kezdtem, miszerint ha nem bízol az üzenőben, nem fogsz bízni az üzenetben sem, amit adott! Ezzel immár nincs probléma, a játékosok megtesznek mindent, van inspirációjuk, felszabadultak, sikerre éhesek. Mindent meg lehet venni pénzért, a sikert nem. Azért nagyon keményen meg kell dolgozni. Nem ígérem, hogy minden meccset megnyernek, de mindent megtesznek érte, az biztos, hiszen odafigyelve, jól edzenek.

NB II, Nyugati-csoport, 22. forduló

BKV Előre SC – SVSE-GYSEV-Goldschmidt 4-1 (2-0)
Sport utca, 200 néző. Játékvezető Andó-Szabó
BKV Előre: Vezér Á. – Fazakas, Miklósvári, Baranyai, Sebők I. – Csikós, Mayer – Kiss K. (Berki, 73.), Szabó V., Selei (Házi, 88.) – Eszlátyi (Máj Z., 84.). Edző: Menczeles Iván
Sopron: Bozsó – Csontos, Szmiljanics, Baranyai T., (Deszpotovics, 76.), Nagy Z. (Bausz, 38.) – Bieder, Lazics – Simon A., Fazekas N., Szabó L. – Vólent (Bognár Gy., 68.). Edző: Soós Imre

Gólszerzők: Szabó V. (1.), Baranyai (8., tizenegyesből 56.), Eszlátyi (77.), illetve Bausz (70.)

Kiállítva: Csikós (82.)

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.